Guldborgsund Tegnestue IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Guldborgsund Tegnestue IVS

Guldborgsund Tegnestue

- vi fører dine ønsker ud i livet


Vi er to bygningskonstruktører, der etablerede vores tegnestue i 2005, og vi har siden da gjort en dyd ud af at realisere dine drømme. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:


- Alt inden for nybyg, ombyg og tilbygning

- Både private og erhvervsmæssige projekter

- At skitsere dit nye hjem

- Vi tilbyder at følge byggeriet til dørs og administrere hele processen


Håndværkerbaggrund

Vi er uddannet bygningskonstruktører og har begge en baggrund som henholdsvis murer og tømrer. Den erfaring er med til at sikre dig et færdigt resultat, som er udført fagligt forsvarligt i de bedste materialer.


Vi styrer dit byggeri

Når du ringer til os, kommer vi ud og møder dig til en personlig samtale, hvor vi lytter til dine drømme og behov. Og når vi har tegnet og visualiseret dit nye hus, og vi er helt enige om hver eneste lille detalje, kan du overlade hele byggeprocessen i vores hænder.  


Vi tilbyder at være tovholder, imens byggeriet står på, så du ikke skal bekymre dig om at indhente tilbud, lave tilsyn eller holde kontakten til ingeniørerne. Vi sørger for, at det hele bliver udført ordentligt, så du trygt kan flytte ind i dit nye hjem.


Kontakten er vigtig

Vi synes, det er vigtigt at møde dig personligt, og vi sørger for at holde tæt kontakt til dig igennem hele processen. Men først glæder vi os til dit opkald – så giv os et kald.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme