Guldager Haveservice & Anlæg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Guldager Haveservice & Anlæg

Ønsker du at nyde din have eller andet udeareal, men har du ikke selv energien eller de grønne hænder til at varetage opgaven, så kontakt Guldager Haveservice & Anlæg og lad os stå for udførelsen heraf. Vi har siden 2002 hjulpet vores kunder frem til flotte og indbydende resultater, og vi er sikre på, vi også kan løse dine opgaver til din store tilfredshed.

 

Hvad drømmer du om i din have?

Hos Guldager Haveservice & Anlæg lever vi af at opfylde vores kunders ønsker, og hos os er der ingen opgaver, der er for store eller for små. Vi står til rådighed, uanset hvilken opgave du søger løst, og imødekommer altid de krav, du måtte have til resultatet. Søger du en professionel vurdering, råd omkring vedligeholdelse eller gode råd med hensyn til planter og deres pasning, så står vi også hellere end gerne til rådighed for en god faglig dialog.

 

Hos Guldager Haveservice & Anlæg er vi behjælpelige med:

  • Belægninger med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Gartnerrådgivning og beplantning
  • Grubning, planering og græssåning
  • Opbygning af støttemure
  • Opsætning af hegn
  • Rullegræs
  • Træfældning og stubfræsning
  • Vedligeholdelse af grønne anlæg

 

Står du over for en opgave, du søger et uforpligtende tilbud på, tilbyder vores dygtige anlægsgartnere også at udarbejde et sådant til dig. Vi tilbyder vores arbejde til gode og konkurrencedygtige priser og udfører altid resultater i den højeste kvalitet.

 

Vil du have en ny og flot have?

Ønsker du at komme i gang med at forny din have, så kontakt Guldager Haveservice & Anlæg og lad os gøre det hårde arbejde. Hvis du ønsker at komme i kontakt med os nemt og hurtigt, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Du finder Guldager Haveservice & Anlæg i Aalestrup, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hobro, Viborg, Aalborg og Randers.

 

Vi ser frem til at høre om dine haveprojekter.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme