Kunde billede

Mette Jensen

Juni 2018

Video, sikring, overfald
Et dedikeret og professionelt styk arbejde. Vores oplevelse er, at opgaven er opfyldt med en professionel tilgang, og opfylder vores krav og forventninger, hvorfor vi bruger Group protection til alt i
Læs mere  

Group Protection

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Mette Jensen

Juni 2018

5,0/5
Video, sikring, overfald
Et dedikeret og professionelt styk arbejde. Vores oplevelse er, at opg Læs mere  

Group Protection

Ønsker du at beskytte din bolig eller anden ejendom bedst muligt, så kontakt Group Protection og lad os hjælpe dig frem til et godt alarmsystem. Vi er specialiseret inden for alarmsystemer og kan derfor hjælpe og vejlede dig frem til den løsning, der passer bedst til dine behov. Lad os komme hjem og tage et kig på din bolig, inden indbrudstyven gør det.

 

Vi hjælper kunder til at sove trygt om natten

Hos Group Protection er det vigtigste, at vores kunder får en løsning, der får dem til at føle sig sikre, så de kan sove trygt om natten. Derfor starter vi altid med at lytte til de udfordringer, vores kunder har, og spørge ind til, hvilke krav der er til den kommende løsning. Derfor står vores dygtige installatører klar til at hjælpe dig frem til den løsning, der bedst indfrier de ønsker og behov, der måtte være. For os er det vigtigt, at du føler dig hørt og forstået, og at du er glad i det samarbejde, vi har.

 

Hos Group Protection kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Alarmsystemer og sikring
  • Videoovervågning
  • Fejlfinding
  • Data + TV
  • Eltjek og eftersyn

 

Vi tilbyder vores løsninger til både privatkunder og virksomheder, der ønsker at få en sikker løsning. Vores autoriserede elinstallatører står klar til at have en god faglig dialog og udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, hvis du ønsker at modtage et sådant. Med mere end 15 års erfaring i el- og sikringsbranchen har vi været med til at udføre mange typer af løsninger og er derfor sikre på, vi også kan finde en løsning, du vil blive glad for.

 

Group Protection - Din lokale alarminstallatør i Skælskør  

Har du lyst til at vide mere om, hvad Group Protection kan gøre for dig, har du spørgsmål, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Udfyld blot få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Du finder Group Protection i Skælskør, og herfra kører vi til kunder i bl.a. København, Slagelse og Næstved.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme