Grønt Anlæg & Entreprise Aps

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Grønt Anlæg & Entreprise Aps

Grønt Anlæg & Entreprise

- belægning og alt til haven


Hos Grønt Anlæg & Entreprise laver vi alt til din have, såsom etablering af en ny hæk, lægning af rullegræs og ganske almindelig vedligeholdelse. Vi kan også udføre nedrivningsopgaver, og vi er særdeles kvalificeret til at belægning af terrasser, indkørsler og andre ting. I øjeblikket udfører vi hovedsageligt arbejdsopgaver for privatpersoner, men er du repræsentant for en virksomhed, må du selvfølgelig gerne kontakt os for en samtale om jeres behov. Grønt Anlæg & Entreprise er startet i 2018 og arbejder primært i Hovedstadsområdet, men dækker gerne resten af Sjælland.


Grønt Anlæg & Entreprise kan tilbyde:

- Alle former for havearbejde og vedligeholdelse

- Hæk og rullegræs

- Diverse former for belægningsarbejde

- Erfaring med nedrivning


Dialog frem for alt

Vi, hos Grønt Anlæg & Entreprise sætter en ære i at levere et godt resultat i høj kvalitet. For at det kan lykkes hver gang, er det vigtigt med en god og åben dialog, hvor vi forventningsafstemmer og har klare linjer for dine ønsker, budget og forholdsregler. På den måde bliver det nemmere for dig at vide, hvad der kommer til at ske, og hvordan processen ser ud. Når opgaven er tilendebragt sørger vi selvfølgelig for at rydde op efter os selv, så alt du skal gøre er at glæde dig over din nye have, terrasse eller indkørsel.


Kontakt os allerede i dag, så tager vi en snak om din opgave.

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme