Grønbjerg Installation ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Grønbjerg Installation ApS

Grønbjerg Installation ApS er med mere end 13 års erfaring inden for elarbejde et godt og sikkert valg, når du har brug for hjælp til dine installationer. Vi har erfaring inden for energioptimering af belysning i boliger og kan derfor hjælpe og rådgive dig frem til en løsning, du vil sætte pris på i mange år frem. Vi sætter en stor ære i at løse vores kunders opgaver i høj kvalitet, og vi går gerne langt for at indfri de forventninger, de måtte have. 

 

Specialiseret i varmepumper 

Hos Grønbjerg Installation ApS er vi specialiseret i varmepumper, og her ligger en af vores store ekspertiser. En varmepumpe udnytter din boligs opvarmningssystem eller omgivelser og overfører den energi til dine radiatorer, din gulvvarme m.m. Dette kan spare dig for penge og er derfor en god investering til din bolig. Vi er landsdækkende inden for varmepumper og kører også gerne hjem til dig og installerer din. 

 

Hos Grønbjerg Installation ApS kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Autoriseret boliginstallatøropgaver
  • Data + TV
  • Eltjek og eftersyn
  • Tilslutning af solcellepaneler 
  • Varmepumpe og genindvindingsanlæg

 

Som en ekstra sikkerhed i vores samarbejde har vi hos Grønbjerg Installation ApS valgt at melde os ind i Tekniq, der dækker ved fejl og mangler ved vores arbejde med dine installationer. Vi ønsker, at vores kunder er trygge i vores samarbejde, og derfor er vi glade for at kunne fortælle vores kunder, vi er en del af denne garantiordning. Vi sørger selvfølgelig for, at vores arbejde altid bliver udført korrekt, og forlader aldrig dit hjem, før du er tilfreds med resultatet. 

 

Du finder os i Nordjylland 

Hvis du ønsker at få kompetent rådgivning omkring dit boligprojekt, så tøv ikke med at kontakte os. Du skal blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder os i Vadum, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Aalborg, Brønderslev, Sæby, Hjørring og Frederikshavn. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme