Grøn Kvalitet

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Grøn Kvalitet

Grøn Kvalitet

- Anlægningsarbejde over hele Sjælland


Grøn Kvalitet blev grundlagt i 2017 med det mål at udføre et kompromisløst stykke arbejde indenfor anlægningsbranchen. Jeg er klar på at fuldføre projekter indenfor alt i det grønne og det grå på hele Sjælland.


Jeg løser opgaver inden for:


  •  Alt relateret til anlægningsbranchen
  •  Træfældning
  •  Beskæring
  •  Belægning


Jeg besluttede mig for at starte mit eget firma, fordi jeg på den måde altid kan garantere, at arbejdet bliver af den høje kvalitet som kunden fortjener. Jeg er p.t. ene mand i virksomheden, hvorfor I som kunder er sikre på, at den gode samtale bliver direkte mellem jer og mig.


Kommunikation som prioritet

For mig er service og kontakt med kunden noget af det allervigtigste. Jeg er imødekommende samt kompetent, og så tror jeg på, at den bedste opgave fuldføres, når begge parter engagerer sig. Efter at have lyttet til jeres mål og forhåbninger, kan jeg desuden give den mest tilfredsstillende rådgivning.


Fra jeres perspektiv

Én af mine absolut fornemmeste egenskaber er evnen til at se opgaven fra jeres synspunkt. Jeg har erfaring og en helt særlig interesse inden for feltet, hvilket gør at jeg er god til at sætte mig ind i hvert enkelt projekt og derved kan jeg tilbyde de bedste løsninger.


Tøv ikke med at kontakte mig.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme