Grøn Energi Teknik 2030

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Grøn Energi Teknik 2030

Grøn Energi Teknik 2030

- nystartet VVS-firma med fokus på klima


Hos Grøn Energi Teknik 2030 kan kunden forvente professionelt VVS-arbejde af høj kvalitet med produkter fra Panasonic og Dansk Varmepumpe Industri.


Jeg udfører eksempelvis opgaver indenfor:  •  Al VVS
  •  Fjernvarme
  •  Varmepumper
  •  Energioptimering


Og meget andet - er det en del af opgaven, er jeg ikke bleg for at tage udfordringen op og løse den.


Respekt for miljø og klima

Firmaet er yderst miljø- og energibevidst, hvilket fremgår af navnet - 2030 er nemlig året, hvor regeringen har forpligtet sig til at nå et fælles klimamål, som Grøn Energi Teknik 2030 vil gøre sit for at bidrage til.


Mange års erfaring

Selvom firmaet er helt nyt, er det grønt på den gode måde. Det er grundlagt i 2018 af mig, Rasmus, som er bestyrelsesmedlem i DENFO - forbrugerorganisationen for danske energiforbrugere, hvorfra jeg tager megen viden og kendskab til energibranchen med mig, så forbrugermæssige og energirigtige løsninger altid er i centrum i det arbejde, jeg udfører. Derudover har jeg været i fjernvarmebranchen siden 1992 og håndteret varmepumper siden 2007. Står du med alt lige fra jordvarme, luft-til-vand, luft-til-luft, -væske-til-vand - så er jeg manden.


Kører gerne for den rigtige opgave

Mindre opgaver løses i Aarhus, Randers og på Djursland. Større opgaver kører jeg gerne lidt længere for - kontakt mig, så vi i fællesskab og ganske uforpligtende kan finde frem til den bedste løsning og pris.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme