Gribskov EL ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Gribskov EL ApS

Siden 2002 har vi hos Gribskov El ApS hjulpet kunder med at få løst deres elproblemer. Når du indgår i et samarbejde med os, vil du blive mødt af fagligt kompetente fagmænd, der sætter en ære i at rådgive og vejlede vores kunder frem til den bedste løsning. Vores lange erfaring har sat os i stand til at løse selv de mest komplicerede opgaver, og vi er derfor sikre på, vi også kan hjælpe dig, uanset hvilke opgaver du måtte sætte os over for.

 

Hos Gribskov El ApS kan du bl.a. få hjælp til varetagelsen af:

  • Intelligente løsninger
  • Levering og montering af varmepumper
  • Eltjek og eftersyn
  • Diverse autoriseret elinstallatøropgaver

 

Hos Gribskov El ApS udføre vi vores arbejde til konkurrencedygtige priser og altid til aftalt tid. Vores kunders tilfredshed er alfa og omega, og derfor kan du være sikker på, at vi vil gå langt, for at du er tilfreds med vores arbejde.

 

Ekstra tryghed for vores kunder

Når du vælger Gribskov El ApS er du i trygge hænder, vi har nemlig valgt at melde os ind i Tekniq. Garantiordningen hos Tekniq dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi sørger selvfølgelig for, at vores installationer virker som de skal, men vi er glade for at kunne tilbyde denne ekstra sikkerhed for vores kunder.

 

Skal vi tage et kig på dine elinstallationer?

Har du brug for erfarne elektrikere til at udføre dit elarbejde, er du mere end velkommen til at kontakte Gribskov El ApS. Vores dygtige og erfarne fagmænd står klar til at rykke ud fra vores firmaadresse i Gilleleje, når du har brug for det. Herfra kører vi til kunder i bl.a. Helsingør, Hillerød og Hundested.

 

For hurtig kontakt til os, udfyld blot de få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme