Grenhaj Byg ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Grenhaj Byg ApS

Hos Grenhaj Byg ApS går god service og konkurrencedygtige priser hånd i hånd. Vi mener nemlig, at alle kunder skal have råd til fagligt stærke fagmænd, der brænder for at imødekomme dine ønsker og behov. Har du et projekt, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt Grenhaj Byg ApS og lad os høre mere om de projekter, du søger hjælp til udførelsen af.

 

Kundernes behov er i centrum

Hos Grenhaj Byg ApS er det vores kunders ønsker og behov, der er i centrum. Vi mener, at de bedste resultater skabes i et tæt samarbejde kunde og fagmand imellem, hvor der løbende er kommunikation omkring projektets udførelse. Derfor står vores dygtige fagmænd altid til rådighed for vores kunder gennem hele vores samarbejde, så skulle der opstå spørgsmål eller behov for justeringer i dit boligprojekt, så er vi altid klar til at lytte og aldrig mere end et opkald væk.

 

Hos Grenhaj Byg ApS kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Renovering af døre og vinduer
  • Gulvlægning samt reparation af trægulve
  • Trappemontage
  • Garager og carporte
  • Bad og toilet
  • Nybyggeri, tilbygninger og udestuer
  • Isolering
  • Taglægning, tagkviste og tagrender
  • Snedkeropgaver
  • Renovering og sanering

 

Uanset om du søger hjælp til varetagelsen af et større eller mindre projekt, så står vi klar til at hjælpe med udførelsen. Vi udfører altid arbejdet i høj kvalitet og går aldrig på kompromis med vores samarbejde. Kunne du tænke dig at få en god dialog omkring dit projekt, så står vi altid klar til at vejlede dig frem til det bedste resultat. Vi tilbyder også gerne at udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud til dig med gode og konkurrencedygtige priser.

 

Kontakt Grenhaj Byg ApS allerede i dag

Hvis du ønsker flotte resultater på dit tømrerarbejde, så kontakt Grenhaj Byg ApS og lad os stå for udførelsen heraf. Alt, du behøver at gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Du finder Grenhaj Byg ApS i Gentofte, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hellerup, Lyngby og København.

 

V glæder os til at hør fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme