Green Air

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Green Air

Hos Green Air går vi op i at levere grønne og energivenlige løsninger. Vores fokus er på at give alle kunder en god rådgivning omkring de løsninger, der findes på deres pågældende behov, så vi kan finde frem til den løsning, der lever bedst op deres krav. Vores professionelle fagmænd står altid klar til have en faglig dialog, så har du opgaven, er vi sikker på, vi kan finde frem til løsningen af den.

 

Vores erfaring kommer kunderne til gode

Med mere end 25 års erfaring inden for elbranchen er vi godt rutineret inden for mange typer af opgaver. Vi har været med til at løse mange forskellige opgaver, som ikke altid har været lige til, hvilket har sat os i stand til at se løsninger i stedet for forhindringer. Vi er derfor sikre på, vi kan finde en løsning som vores kunder vil sætte pris på.   

 

Hos Green Air kan vi hjælpe med udførelsen af:

  • Tilslutning af solcellepaneler
  • Eltjek og eftersyn
  • Varmepumper og genindvindingsanlæg
  • Data + TV
  • Diverse autoriseret elinstallatøropgaver

 

Hos Green Air arbejder vi altid effektivt og korrekt. Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser, uanset størrelsen på din opgave. Har du lyst til at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, tilbyder vores dygtige fagmænd også at lave et sådant til dig.

 

En fagmand med garanti

Som en ekstra sikkerhed for vores kunder har vi valgt at melde os ind i Tekniq. Med et medlemskab hos Tekniq er vores kunder dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner gennem deres garantiordning. Vi sørger selvfølgelig for altid at udføre arbejdet korrekt første gang, så det ikke bliver nødvendigt at benytte sig af denne garanti, men vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne ekstra tryghed i vores samarbejde.

 

Har du lyst til at få besøg af Green Air?

Har du brug for en erfaren elektriker til udførelsen af dine projekter, har du spørgsmål eller ønsker du at vide mere om de løsninger, vi tilbyder, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Du finder Green Air i Sæby, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Frederikshavn, Aalborg og Hjørring.

 

Vi hos Green Air ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme