Græs og Stub

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Græs og Stub

Hos Græs og Stub.dk har vi i mere end 20 år hjulpet kunder frem til flotte resultater i deres have. Vi er specialiseret i anlæg af  græsplæner, som vi kan rådgive og vejlede vores kunder grundigt om. Har du et projekt i din have, som du søger en kompetent samarbejdspartner til at udføre, så kontakt Græs og Stub.dk og lad os hjælpe dig frem til de resultater, du ønsker.

 

Din alsidige anlægsgartner

Hos Græs og Stub.dk har vi mange kompetencer, og vi kan hjælpe med alt fra etablering af nye haver til rydning af din nuværende. Vores dygtige fagmænd sætter sig altid grundigt ind i vores kunders ønsker og behov, så vi altid på bedst mulig vis kan indfri de forventninger og krav, der er til resultatet. Vi tilbyder vores løsninger til både private kunder og erhverv, og for os er størrelsen på opgaven underordnet.

 

Hos Græs og Stub kan du få hjælp til:

  • Grubning, planering og græssåning
  • Rullegræs
  • Topkapning og beskæring
  • Træfældning og stubfræsning

 

Med fokus på kvaliteten udfører vi vores løsninger i højt tempo, så vores kunder hurtigt kan få glæde af de løsninger, vi udfører. Vi går aldrig på kompromis med udførelsen af vores arbejde og du er derfor i trygge hænder, når du vælger Græs og Stub.dk som din samarbejdspartner. Vi sørger altid for at rydde pænt op efter vores arbejde, så du ikke er generet af vores besøg.

 

Har du lyst til at få et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave?

Så tøv ikke med at kontakte os og lad os få en god dialog omkring din opgave. Udfyld blot få informationer i vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du finder os i Køge, og herfra kører vi til byer som f.eks. Solrød Strand, Greve, Hvidovre og resten af Storkøbenhavn.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme