Granit & Grus

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Granit & Grus

NF-Granit & Grus
- Entreprenør og anlægsgartner

Hvis du skal have fat på en håndværker, som har forstand på sten, fliser, granit og hele haveanlæg, så kunne du ikke have klikket dig et bedre sted hen. NF-Granit & Grus laver alt indenfor entreprenørarbejde og anlægsgartneri, og samtidig tilbyder vi rådgivning og salg af materialer til dem, som gerne vil "gøre det selv"!

Selvstændig i mere end 25 år
For over 25 år siden startede Henning Munch Larsen Nordkystens Fliselægning, og NF-Granit & Grus er en videreførelse det gode håndværk, som Henning gennem mange år har stået i spidsen for. NF-Granit og grus laver alt fra renovering til nyanlæg, og nedenunder kan du få en oversigt over alt det, vi kan.

Vi laver alt det grå og grønne:
- Indkørsler, terrasser, havestier og støttemure
- Komplette haveanlæg og bede
- Salg af materialer gennem webshop
- Container- og maskinudlejning
- Vejledning og rådgivning

Haveanlæg skal ikke koste en formue
Målet for os er, at det ikke skal koste en formue at få omlagt sit haveanlæg, og at det skal være nemt for gør-det selv-folket. Hvis du ikke ønsker at overlade hele opgaven til os, så kan du bruge os som sparingspartner og købe prisvenlige materialer fra vores webshop - og ja, så udlejer vi også maskiner og containere. Kort sagt klæder vi jer helt på til selv at gå i krig med haveprojektet.

Giv os endelig et kald, hvad enten du ønsker, at vi skal stå for hele eller dele af arbejdet!

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme