Kunde billede

Peter

September 2019

Renovering
Granhøj Montage har hjulpet med flere projekter. Håndværker i øjenhøjde. Lytter til kunden og kommer gerne med forslag.
Læs mere  

Granhøj

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Peter

September 2019

4,3/5
Renovering
Granhøj Montage har hjulpet med flere projekter. Læs mere  

Granhøj

Vil du have en tømrer, der udfører dine opgaver i den bedste kvalitet og aldrig går på kompromis med udførelsen, så er det Granhøj, du skal kontakte. Med mere end 15 års erfaring inden for branchen kan vi udføre en bred vifte af opgaver i diverse størrelser for både private kunder og erhverv. Har du et projekt, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt Granhøj og lad os høre om det. 

 

Stærkt håndværk siden 1998

Hos Granhøj ved vi, hvor vigtigt det er at levere de bedste løsninger for vores kunder. Vi sætter os derfor altid grundigt ind i hvert enkelt projekt, hvor vi lytter de til ønsker og behov, vores kunder har. Vi rådgiver gerne om diverse materialer, teknikker og metoder, så vores kunder altid er trygge i vores samarbejde. Vi mener, at tætte relationer skaber de bedste resultater, og vi arbejder vi altid tæt med vores kunder ved hvert enkelt opgave. . 

 

Granhøj kan bl.a. hjælpe med udførelsen af:

 • Altan og balkon 
 • Tilbygninger og udestuer
 • Garager og carporte 
 • Bad og toilet 
 • Byggestyring
 • Tag, tagrender og tagkviste 
 • Montering af døre og vinduer 
 • Fugeteknikeropgaver 
 • Forsatsvinduer 
 • Køkkenmontage 
 • Trappemontage 

 

Granhøj blev startet i ønsket om at tilbyde kunderne den bedste service og det bedste resultat. Vi arbejder altid hårdt og effektivt for at levere de bedste løsninger, så vores kunder altid kan få et godt resultat med vores virksomhed. Vi har mange samarbejdspartnere, inden for bl.a. VVS-, el- og murerfaget, så vores kunder kan få en samlet løsning, der gør deres byggeproces nem og overskuelig. 

 

Vil du have besøg af Granhøj?

Ønsker du at få gang i dit projekt, så er du mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan få en god dialog omkring dit projekt. 

 

Det eneste, du skal gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, så du kan komme i gang med udførelsen af dit projekt. Du finder Granhøj i Hinnerup, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Aarhus, Silkeborg, Randers og Mørke. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme