G&O Montage

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


G&O Montage

Hos G&O Montage tager vi vores arbejde seriøst. Vi tilbyder vores ekspertise inden for både smedefaget og VVS-opgaver og altid til gode og konkurrencedygtige priser. Vores fagligt stærke fagmænd står altid klar til at have en god dialog med vores kunder, så de kan få løst deres opgaver nemt, hurtigt og professionelt.

 

Vi tilpasser vores løsninger

Hos G&O Montage ved vi, hvor vigtigt det er at kunne imødekomme de ønsker og det behov vores kunder har med hensyn til deres opgave. Vores kompetente fagmænd besidder alle mange kvaliteter, der tilsammen gør os til et godt og dygtigt team. Når vi indgår i et samarbejde med en kunde, er det vigtigt for os at vide, hvad de specifikke krav og ønsker er, så vi sammen kan finde frem til et resultat, der vil indfri de behov, der er. Vi lytter altid til de tanker og ideer, vores kunder har og supplerer hellere end gerne med vores brede ekspertise, så du får den bedste løsning.

 

Hos G&O Montage kan du få hjælp til:

  • Hegn i stål
  • Fremstilling af maskinarbejdet inventar
  • Producering af trapper samt montering
  • Blikarbejde
  • Montering og tilslutning af hvidevarer
  • Pillefyr/stokerfyr
  • Toilet
  • Ventilation
  • Brændeovnsmontage
  • Nedrivning og opbrydning

 

Med mere end 20 år i branchen er vi hos G&O Montage godt rustede til at varetage dine opgaver. Uanset hvilken opgave du søger løst, er vi sikre på vi kan finde en løsning, der ikke blot ser godt ud, men som også er holdbar og udført i den bedste kvalitet. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten på udførelsen - og det gør os til det sikreste valg, når du skal have udført dine smede- og VVS-opgaver.

 

Din lokale fagmand i Nakskov

Står du over for en opgave, hvor du søger vores ekspertise, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi står klar på vores firmas adresse i Nakskov til at rykke ud, når du har brug for det. Vi kører bl.a. på hele Lolland, Falster og det meste af Sjælland.

 

Er du interesseret i en faglig snak om dine opgaver og måske et gratis og uforpligtende tilbud på projektet, kan du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Vi hos G&O Montage glæder os til at høre fra dig!   

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme