Gjern Snedker Montage

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Gjern Snedker Montage

Har du brug for en professionel fagmand med mere end 30 år i branchen, så er det Gjern Snedker Montage, du skal kontakte. Her er der fokus på solidt håndværk og holdbare løsninger, der har et flot finish. Når du beder Gjern Snedker Montage om at varetage opgaven, er du altid i trygge hænder.

 

Hos mig får du kvalitet

Mit navn er Torben Schouw Kristensen, og jeg er manden bag Gjern Snedker Montage. Jeg har i mere end 30 år leveret kvalitetsløsninger på baggrund af mine kunders ønsker og behov. Med mine mange års erfaring kan jeg altid finde den mest optimale løsning, og det gør mig i stand til at imødekomme mine kunders krav, når de har opgaver, de søger at få løst.

 

Hos Gjern Snedker Montage kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Gulvlægning
  • Montering af døre, vinduer og køkkener
  • Forsatsvinduer
  • Træterrasser 
  • Meget mere

 

Jeg rådgiver og vejleder altid mine kunder omkring materialer og løsningsmuligheder, hvis de har behov for det. Det gør dem i stand til at træffe den rigtige beslutning for løsningen af opgaven.

 

Selvom jeg kender løsningerne på de fleste opgaver, jeg bliver stillet for, holder jeg mig altid opdateret på nye regler, materialer og teknikker, så jeg altid kan udføre de ønsker, mine kunder måtte sidde med.


 

Skal jeg være din fagmand?

Har du lyst til at indgå i et godt og tæt samarbejde omkring dit næste byggeprojekt, så tøv ikke med at tage kontakt til mig. Du finder mig i Gjern tæt på Silkeborg, Viborg, Aarhus og Randers.

 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du med fordel udfylde kontaktformularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme