Kunde billede

Joan Tranum Jensen

Oktober 2016

Over etage
Lagt gulv, isoleret og opsætning af dampspærren. Yderst kompetent, professionelle og meget tilfredsstillende.
Læs mere  

Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Joan Tranum Jensen

Oktober 2016

4,0/5
Over etage
Lagt gulv, isoleret og opsætning af dampspærren. Yderst kompetent, pro Læs mere  

Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS

Med mere end 16 års erfaring er vi hos Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS et godt og sikkert valg, når du skal have udført dine boligprojekter. Vores medarbejdere besidder alle mange kompetencer, der sætter os i stand til at imødekomme vores kunders ønsker og krav. Står du med et projekt, du søger professionelle fagfolk til at løse, så står vi hos Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS klar til at rykke ud til dig.   

 

Hvilke ønsker og behov har du?

Hos Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS lægger vi vægt på at gøre vores forarbejde godt. Vi tager derfor altid en grundig dialog med vores kunder, inden vi påbegynder arbejdet, hvor vi taler om de forskellige løsninger, der er mulige for at komme tættest på de ønsker og behov, vores kunder har givet udtryk for. Er du i tvivl om, hvilken løsning der er den rette for dig, står vi selvfølgelig også klar til at give dig vores bud, hvis du skulle ønske det.

 

Hos Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS kan du få hjælp til:

 • Facaderenovering
 • Renovering og sanering
 • Garager og carporte
 • Tilbygninger og udestuer
 • Taglægning, tagvinduer, tagkviste og tagrender
 • Montering af døre og vinduer
 • Gulvlægning og reparation af trægulve
 • Køkkenmontage
 • Trappemontage
 • Fugeteknikeropgaver
 • Snedkeropgaver
 • Legepladser

 

Uanset størrelsen på dit boligprojekt, så er vi sikre på, vi kan finde en løsning, du vil blive glad for. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og du vil derfor altid modtage en løsning i høj kvalitet, når du beder os om at varetage opgaven. Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser og udarbejder hellere end gerne et uforpligtende tilbud til dig, så du nemt kan komme i gang med dit projekt.

 

Skal Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS være din samarbejdspartner?

Kunne du tænke dig at få begyndt på dine tømrer- og snedkeropgaver, og mangler du firmaet til at varetage dem, så kontakt Gassum Tømrer- og Snedkerforretning ApS og lad os hjælpe dig frem til de bedste resultater. Skriv blot få oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Vi har base i Spentrup, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hobro, Randers, Hammershøj og Ørum - og også gerne hjem til dig.

 

Vi glæder os til at høre om dine boligprojekter!  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme