Garden Work IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garden Work IVS

Garden Work IVS

- Havearbejde med fokus på detaljen


Hos Garden Work IVS tilbyder vi alle former for udendørs havearbejde. Vi ønsker kun at levere et flot og veludført resultat, og hos os er din tilfredshed i højsædet. Vi kan blandt andet være behjælpelig med:


- Opsætning af hegn

- Trimning af buske og træer

- Plantning af hæk

- Plantning af træer


Og andet forfalden havearbejde. Ingen opgave er for stor eller for lille for os. Vi er altid klar til at udføre jobbet på bedste manér med fokus på detaljen hele vejen igennem. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om dit næste projekt. Sammen kan vi drøfte idéer og muligheder og finde frem til en løsning, du vil være tilfreds med.


Din gartner i København

Garden Work IVS er etableret i 2018 og har to medarbejdere, der primært udfører arbejde i København og omegn. Vi står klar til at hjælpe dig, og anser os selv som havende et visuelt blik, hvad angår anlæg af haver. Vi går op i detaljen og leverer skarpe resultater, som både du og vi kan være stolte over at vise frem. Skulle der mod forventning være ting ved udfaldet, som du ikke er 100% glad for, kommer vi selvfølgelig gerne retur og retter op på det efterfølgende. Hos os er kunden i centrum, og er du glad for det endelig resultat, ved vi, at vi har lavet et veludført stykke arbejde.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme