Kunde billede

Maria Ejstrup

Juni 2019

Loft
Lavet loft og andre små ting. Vi er tilfredse
Læs mere  

Gaardbo byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Maria Ejstrup

Juni 2019

5,0/5
Loft
Lavet loft og andre små ting. Vi er tilfredse Læs mere  

Gaardbo byg

Har du brug for en professionel tømrer til at varetage dine opgaver, så er du kommet til den rette profil. Mit navn er Daniel Gaardbo Nielsen og jeg har i 2019 valgt at blive selvstændig tømrer for at kunne tilbyde kunder i Nordjylland den bedste service og det bedste håndværk i materialer af den bedste kvalitet.

 

Jeg er fleksibel

Når du vælger mig til at varetage din opgave vil du blive mødt af en fagmand med stor fleksibilitet. Jeg tilpasser mig dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde en løsning der er tilfredsstillende. Jeg rådgiver og vejleder altid mine kunder, så de kan træffe den helt rigtige beslutning og få det resultat, de vil sætte mest pris på.

 

Jeg tilbyder mine kunder hjælp til:

  • Facaderenovering
  • Nedrivning
  • Isolering
  • Taglægning
  • Montering af døre og vinduer
  • Gulvlægning


Min services tilbydes til både private og erhvervskunder. Jeg går højt op i at levere en service, der ligger ud over det sædvanlige. Det gør jeg for at sikre, at mine kunder altid er glade og tilfredse. Jeg lægger navn til mit firma, og derfor skal tingene altid være i orden, så kunderne forbinder mit navn med den bedste kvalitet.   

 

Træf et trygt valg

Hvis du vil have en fagmand, du kan stole på, så skal du vælge Gaardbo Byg til at varetage dine opgaver. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt, så vi kan besigtige opgaven. Jeg giver alle mine kunder et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser. Du finder Gaardbo Byg i Hjørring, hvorfra jeg kører ud til kunder i hele Nordjylland.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme