GA Service

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

GA Service

Trænger din have eller andet udeareal til en kærlig hånd, og har du lyst til at få en anlægsgartner med grønne fingre til at hjælpe med udførelsen af dine projekter, så kontakt GA Service og lad os stå for det hårde arbejde. Med mere end 10 års erfaring i branchen har vi opbygget mange kompetencer og kan derfor tilbyde gode og holdbare løsninger med et kreativt præg.

 

Bedst til prisen

Hos GA Service tilbyder vi at hjælpe med mange typer af opgaver til dit haveprojekt. Vi har mange års erfaring i branchen, hvilket har klædt os godt på til at varetage de opgaver, vores kunder måtte stille os over for. Vi tilbyder altid at udføre vores kunders opgaver til gode og konkurrencedygtige priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Hos GA Service skal vores kunder nemlig have det bedste resultat hver gang.

 

Hos GA Service kan vi varetage opgaver som:

  • Træfældning og stubfræsning
  • Topkapning og beskæring
  • Snerydning og saltning
  • Opbygning af støttemure
  • Rullegræs
  • Grubning, planering og græssåning
  • Hegn
  • Gartnerrådgivning og beplantning
  • Algebehandling og fliserens

 

Vi går altid til arbejdet med en løsningsorienteret tilgang. Men inden vi begynder på arbejdet, starter vi altid med at have en god dialog med vores kunder, hvor vi finder frem til den løsning, der skal skabe glæde for vores kunder. Vi lytter altid først til de tanker og ideer, du måtte have og giver derefter også gerne vores bud på en løsning, hvis du ønsker det. Derudover tilbyder vi selvfølgelig også gerne at vejlede omkring valg af materialer og udførelsesmetoder, så du kan få den løsning du ønsker.

 

Vi er din lokale fagmand

Har du lyst til at få en have eller andet udeareal, du kan sætte pris på, ikke bare nu, men langt ud i fremtiden, så brug vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt med svar på din forespørgsel. Du finder GA Service - din lokale fagmand i Ørnhøj, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Thy, Mors, Ringkjøbing-Skjern.

 

Husk vi tilbyder alle vores kunder et gratis og uforpligtende tilbud på alle typer af opgaver.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme