Fuge Fighters

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Fuge Fighters

Fuge Fighters

- din sikkerhed for kvalitet i alle typer fugning


Skal du have skiftet fuger, og mangler du en håndværker, som kan sit kram? Så er Fuge Fighters helt oplagt. Med mit enmandsfirma har jeg gennem snart et år løst spændende opgaver i hovedstadsområdet, og jeg ser altid frem til at høre, hvad jeg helt præcis kan hjælpe dig med.


Jeg lægger en stor målrettethed for dagen og kan løse mange forskellige typer bestillinger, f.eks.:


  •  Klassisk fugearbejde
  •  Bløde fuger til vinduer, døre og vådrum
  •  Brandsikring
  •  Isolering af vandrør og ventilation
  •  Efterisolering af kælder og lofter
  •  Teknisk isolering


Veludført arbejde

I år 2018 har jeg haft den yderst interessante opgave at brandsikre en ny laboratoriebygning for Novozymes, herunder vvs-konstruktionen. Det er jo en ekstra stor fjer i hatten, når kunden er tilfreds efter et veludført stykke arbejde - og kort efter ringer igen. Det gør de, fordi jeg er god til at sætte mig ind i en opgave, som jeg fuldfører til punkt og prikke. Som kunde står du derfor altid tilbage med et færdigt resultat, hvor der ikke er noget, der skal dobbelttjekkes.


Bred vifte af ydelser

Jeg er både en del af Fugebranchens Garantiordning samt Dansk Byggeri, og alsidighed er en af mine styrker. Det kommer også til udtryk i den udvikling, firmaet har været igennem det seneste år. Fra et stort fokus på klassisk fugning, tager jeg mig nu også af brandsikring, bløde fuger og isolering. Så giv mig et kald - jeg lover et godt resultat.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme