Fri Tegnestue

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Fri Tegnestue

Går du med tanker om at fornye din bolig eller måske bygge helt nyt, så kan Fri Tegnestue hjælpe dig med at gøre dine tanker til virkelighed. Vi har mange års erfaring bag os og kan derfor tilbyde flotte, unikke og kreative løsninger efter dine ønsker. Hos Fri Tegnestue er vores kunder i centrum for samarbejdet, og hos os er du altid sikker på at få den bedste behandling. Har du en opgave, du søger hjælp fra dygtige arkitekter til at løse, så kontakt os allerede i dag og lad os høre, hvilke drømme du har til din bolig.  

 

Alle projekter er forskellige

Hos Fri Tegnestue ser vi alle projekter som unikke, da ikke to kunders ønsker er ens. Vi besidder mange kompetencer og kan derfor tilbyde professionel rådgivning, der kommer dit projekt til gavn. Vi ønsker, at vores kunder får det resultat, de ønsker, og derfor sætter vi os altid grundigt ind i projektet, så vi får løst opgaven på bedst mulig vis. Vi står til rådighed for dialog, når vores kunder har brug for det, og kan hjælpe med alt fra lysindfald, pladsoptimering, hvor på grunden huset skal ligge og meget, meget mere. 

 

Hos Fri Tegnestue kan du bl.a. få hjælp til:

  • Arkitektrådgivning 
  • Byggesagkyndig
  • Byggestyring
  • Byggerådgivning 
  • Koordinering af byggeopgaver
  • Skitsetegninger
  • Koordinering af byggeopgaver 

 

Vi har kontakt til dygtige fagmænd, der kan hjælpe med udførelsen af dit projekt, og du kan derfor læne dig godt tilbage og lade os stå for koordineringen af dine fagfolk, så du slipper for besværet. Har du lyst til at få et uforpligtende tilbud på udførelsen af din opgave, så står vi også klar til at udarbejde et sådant, så du kan få en god start på dit boligprojekt. 

 

Kontakt Fri Tegnestue og lad os høre om dit projekt

Har du opgaven, så står vores dygtige arkitekter klar til at løse den. Du skal blot indtaste dine oplysninger i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt og aftale nærmere. 

 

Du finder Fri Tegnestue i Hornsyld, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Vejle, Horsens, Skanderborg, Aarhus, Herning og Silkeborg. 

 

Vi ser frem til at høre om dit projekt.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme