FORM OG BYG V/NIELS OTTO JENSEN

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


FORM OG BYG V/NIELS OTTO JENSEN

FORM OG BYG V/NIELS OTTO JENSEN
- Vi vil lave ordentligt håndværk, hvor der ikke er tvivl om kvaliteten

Som kunde hos FORM OG BYG ved Niels Otto Jensen, vil du opdage, at vi i vores arbejde lægger vægt på kvaliteten, den gode service og høj kompetence, og så er vi kendte for at overholde vores aftaler og deadlines.

Alt arbejde inden for murer- og betonarbejde
Vi beskæftiger os med alt inden for murer- og håndværksopgaver, blandt andet kan vi hjælpe inden for denne vifte af opgaver:

• Murerarbejde
• Tagarbejde
• Nybyg, ombygning og tilbygning
• Bygningseftersyn

Og så er vi specialister i terrazzo som én af de få i Danmark. Terrazzo er både et smukt og slidstærkt byggemateriale, så hvis du overvejer dette materiale, så er vi de bedste til at håndtere opgaven og rådgivning.

Vores arbejde godkendes altid

Vi er i alt fem mand i teamet, der primært tager sig af opgaver i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Kvaliteten skal altid være i orden, når vi udfører et job, og derfor er Niels Otto Jensen altid sidste mand til at kigge arbejdet igennem, så både vi og kunden er tilfredse.

Som en ekstra sikkerhed for vores kunder er vi medlem af Byg Garanti, hvilket både skaber tryghed og tillid til, at vi ikke leverer et ufærdigt stykke arbejde.

Noget for dig?
Vi har ikke kun erfaringen, vi har også evnerne, det gode ry og en arbejdsmoral der gør, at vi er det rigtige valg for dig.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme