FOLMER NIELSEN & SØN ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


Garantiordninger og brancheforeninger


FOLMER NIELSEN & SØN ApS

Folmer Nielsen & Søn ApS

- Byggeri og tillid - det skaber vi

 

Siden min farfars tid er firmaet gået i arv, og i dag står jeg, Henrik, i spidsen for Folmer Nielsen & Søn som tredje generation. Hvad enten vi udfræser furer, lægger fliser eller opfører en tilbygning, sker det med over 45 års erfaring og kompetencer. Vi ved med andre ord, hvad vi laver, og med os bag dit byggeprojekt kan du regne med professionalisme og god service fra start til slut.

 

Stort og småt samt byggestyring

Firmaet består af 10 murersvende og 6 entreprenører. Vi påtager os både de mindre og de større opgaver inden for murerfaget, men derudover har vi også solid erfaring med at stå for hele entreprisen på større byggeprojekter, hvor flere håndværkergrupper er inde over.

 

Vi tilbyder:

  • Alt slags murerarbejde

  • Udkradsning af furer

  • Flisearbejde

  • Facadeisolering

  • Filtsning

  • Facadepuds

  • Nybyggeri

  • Tilbygning

  • Ombygning

 

Værner om vores gode ry

Vi har igennem årene oparbejdet et godt ry, og af samme grund er langt de fleste af vore kunder enten gengangere eller kommet til os gennem anbefalinger. Det er en privilegeret situation, som skyldes, at vi altid gør tingene på den rigtige måde. Vi værner om vores fagfolk, og derfor har mange af vores ansatte været hos os i mange år. De har det tilfælles, at de alle er fagligt kompetente, og de udfordrer altid sig selv for at blive endnu bedre til det, vi gør.

 

Sådan gør vi

Når vi giver et tilbud, så er det et realistisk tilbud, hvor alt forudsigeligt er regnet med. Derudover er vi ikke interesserede i opgaver, hvor vi ikke kan stå inde for det endelige resultat - i så fald siger vi hellere nej tak forinden. Vigtigst af alt er dog kvaliteten af arbejdet, som vi aldrig går på kompromis med.

 

Vi dækker hele Sjælland nord for Roskilde. Husk vi er medlem af Dansk Byggeri, som er din garanti for et arbejde i høj kvalitet.

 

Kontakt Folmer Nielsen & Søn og få et uforpligtende tilbud allerede i dag. Vi er deres murermester.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme