Fog El ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Fog El ApS

Hos Fog El ApS har vi siden 2000 hjulpet kunder med at løse deres eludfordringer. Vi besidder mange kompetencer, der sætter os i stand til at løse de fleste opgaver inden for elektrikerfaget. Vi klarer alt fra de små opgaver, hr. og fru Jensen måtte have, men klarer også store erhvervsprojekter, hvis der skulle være behov for dette. Står du over for en opgave, du søger en professionel elektriker til at løse, så kontakt Fog El ApS allerede i dag.

 

Vores tilgang til arbejdet

Hos Fog El ApS tilbyder vi vores kunder et højt serviceniveau og en stor faglig ekspertise, hvilket kommer vores kunder til gavn. Vi tilbyder nemlig ikke blot en god installation, men tilbyder også at vejlede vores kunder frem til, hvilken løsning der vil gavne dem bedst ud fra de behov, de måtte have.

 

Selvom vi har mange års erfaring med os, holder vi os løbende opdateret om branchens udvikling, så vi altid kan tilbyde vores kunder løsninger på det efterspurgte.

 

Hos Fog El ApS kan vi bl.a. varetage:

  • Alarmsystemer og sikringer
  • Data + TV
  • Tilslutning af solcellepaneler
  • Varmepumper og genindvindingsanlæg
  • Diverse autoriseret elinstallatøropgaver ved både renoveringer og nybyg

 

For at stille en ekstra sikkerhed for vores kunder har vi hos Fog El ApS valgt at melde os ind i Tekniq, der med deres garantiordning dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi sørger selvfølgelig for at udføre vores arbejde ordentligt og korrekt, så det ikke er nødvendigt at benytte sig af denne garanti, men vi er glade for at give denne ekstra tryghed i vores samarbejde.

 

Skal vi give en hjælpende hånd med dine elinstallationer?

Hvis du ønsker at få ordnet dine opgaver på professionel vis, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt. Du finder Fog El ApS i Esbjerg, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Varde, Ribe og Billund.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.  

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme