Flxbyg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Flxbyg

Har du brug for en erfaren tømrer eller maler, der har styr på sit arbejde og samtidig yder en service udover det sædvanlige, så kontakt Flxbyg og lad os høre om de boligprojekter, du søger løst. Vi har mere end 19 års erfaring bag os, det har givet os den nødvendige viden og rutine i de fleste opgaver, der sætter os i stand til at finde en løsning på de opgaver, vores kunder måtte stille os over for.

 

Din tilfredshed er altafgørende

Hos Flxbyg går vi op i, at vores kunder er glade og tilfredse gennem hele samarbejdet. Vi står derfor til rådighed ved både stort og småt, eller hvis du ønsker en faglig dialog omkring dit byggeri. Vi afslutter ikke en opgave, før vores kunder er tilfredse, og du er derfor altid garanteret et godt resultat, når du vælger os som din samarbejdspartner. Skulle der mod forventning opstå et problem efter afsluttet forløb, kommer vi selvfølgelig tilbage og udbedrer arbejdet. Det vigtigste for os er nemlig, at du er glad og tilfreds.

 

Hos Flxbyg kan vi bl.a. varetage:

  • Fototapet og mønstret tapet
  • Indendørs malerarbejde
  • Udendørs malerarbejde
  • Sprøjtelakering
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger
  • Taglægning, tagkviste og tagrender
  • Montering af døre og vinduer
  • Køkkenmontage
  • Fugeteknikker
  • Legepladser

 

Vores løsninger bliver altid udført med største omhu og øje for detaljerne. Vi tilbyder vores løsninger til fornuftige priser, og uden at vi går på kompromis med kvaliteten. Kunne du tænke dig at modtage et gratis og uforpligtende tilbud, vil vi selvfølgelig også gerne udarbejde et sådant til dig, så du kan komme godt i gang med dit byggeprojekt.

 

Lyder Flxbyg som din samarbejdspartner?

Ønsker du at komme i gang med dit byggeprojekt, og skal Flxbyg hjælpe dig hermed, så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld blot de få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. Flxbyg har adresse i Rødovre, og herfra kører vi til kunder i hele København, Taastrup og på Amager.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme