Flex Malerfirma

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Flex Malerfirma

Flex malerfirma er en lille vestjysk virksomhed som udfører alle former for malerarbejde. Vores kunders tilfredshed er altafgørende for os, og vi ønsker derfor at indgå i et tæt samarbejde med hver enkelt kunde med en god dialog om, hvordan vi bedst løser opgaven.

 

Sammen finder vi løsningen 

Når du samarbejder Flex malerfirma,, starter vi altid med at lytte til de tanker og ideer, du har om projektets resultat. Det er vigtigt for os at lære dine behov at kende, da vi på den måde bedst kan rådgive dig om, hvilken løsning du vil få mest mulig gavn af. Vi står gerne til rådighed for vejledning og inspiration, hvis du ønsker det, og hjælper også gerne med valg af materialer og råd om, hvordan du bedst vedligeholder resultatet. 

 

Hos Flex Malerfirma  kan vi bl.a. hjælpe med:,

  • Opsætning af tapet, væv og filt. 
  • Nybyggeri, vedligehold og renovering.
  • Maling af lofter og vægge.
  • Maling af døre og vinduer.
  • Maling af facader og udhæng.
  • Spartling af loft og vægge.
  • Maling af træværk ind- og udvendigt.

 

Vi klarer alt fra vedligeholdelse af din have til etablering af nye bede. Vores kompetencer er mange, så skulle du ikke finde præcis det, du søger på listen, så fortvivl ikke. Kontakt os og lad os høre om de projekter, du står med i din have eller bolig. 

 

Få et tilbud på udførelsen

Står du med en konkret opgave, du søger hjælp til varetagelsen af, så tøv ikke med at kontakte Flex Malerfirma.. Vi udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, så du kan komme godt i gang med dit projekt. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt med svar på din henvendelse. 

 

Du finder Flex Malerfirma i Holstebro, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Herning, Viborg, Lemvig, Skjern og Tarm. Vi køre også gerne længere ture, ved større projekter. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme