Flex Gulvteknik

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Flex Gulvteknik

Trænger dine gulve til en kærlig hånd, og har du brug for et professionelt firma til at varetage opgaven, så kontakt Flex Gulvteknik og lad os hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for reparation og renovering af gulve, og vi kan derfor altid hjælpe dig frem til et godt resultat. Vi arbejder effektivt og godt, så du kan få glæde af resultatet hurtigt og helt uden besvær. Har du en opgave, du søger hjælp til, så tøv ikke med at tage fat i os.

 

Vi leverer altid den højeste kvalitet og service

Hos Flex Gulvteknik ønsker vi, at alle kunder skal have den løsning, som de forventer. Vi arbejder derfor hårdt på at indfri de forventninger, du har til resultatet. For os er et samarbejde først vellykket, hvis vores kunder er glade og tilfredse med resultatet, og derfor bliver vi ved, til vi rammer det resultat, vores kunder ønsker. Når du samarbejder med Flex Gulvteknik, kan du altid forvente en høj kvalitet, uanset hvilken opgave du søger løst, vi går nemlig aldrig på kompromis med udførelsen af vores arbejde i din bolig.

 

Hos Flex Gulvteknik kan du bl.a. få hjælp til:

  • Gulvafslibninger 
  • Gulvbehandlinger
  • Reparation af trægulve

 

Hvad enten du søger hjælp til gulvet i et enkelt rum eller til hele huset, så står vi klar til at hjælpe. Vi klarer alle opgaver, både store og små, og tilbyder vores løsninger til konkurrencedygtige priser. Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud, så står vores dygtige gulvlæggere også klar til at udarbejde et sådant til dig, helt gratis. 

 

Få de flotteste gulve med Flex Gulvteknik

Har du opgaven, så har vi hos Flex Gulvteknik kompetencerne til at løse den. Alt, du behøver at gøre, er at indtaste få oplysninger i kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt som mulig, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder Flex Gulvteknik i Taastrup, og herfra kører vi til kunder Roskilde, Kastrup, Valby, Herlev, Hvidovre, Rødovre og resten af Storkøbenhavn.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme