Kunde billede

Dennis Rasmussen

August 2019

Afledning af vand
Alle aftaler overholdt, flot arbejde og venlig serviceminded proces. Kan klart anbefales.
Læs mere  

Fjordland Kloak & Anlæg aps

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Dennis Rasmussen

August 2019

5,0/5
Afledning af vand
Alle aftaler overholdt, flot arbejde og venlig serviceminded proces. K Læs mere  

Fjordland Kloak & Anlæg aps

Hos Fjordland Kloak & Anlæg varetager vi alle opgaver inden for kloak og anlæg. Vi har mange års erfaring, hvilket gør os rutineret inden for mange områder, og sat os i stand til at løse selv de mest krævende opgaver for vores kunder. Vi er medlem af Danske Kloakmestre, der sikrer, at vores kunder får udført et stykke arbejde uden fejl og mangler.

 

Vi er grundige i vores arbejde

Når vi påbegynder en ny opgave, tager vi indledningsvis en grundig samtale med vores kunder, hvor vi gennemgår opgavens omfang og hvor vi finder frem til den løsning, der giver det bedste resultat. Det er vigtigt for os at tage vores kunder med i processen og rådgive dem, da det giver tryghed og tillid til, at vi kan varetage opgaven. Vi udfører kun den opgave, du beder os om at foretage, men forklarer, hvad der er nødvendigt, og hvad der måske kunne være en god ide at se nærmere på.

 

Vi varetager bl.a. følgende opgaver:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brosten og kantsten
  • Rådgivning
  • Kloakarbejde
  • Dræn
  • Kloakspuling
  • TV-inspektioner

 

Alle vores services tilbydes til konkurrencedygtige priser, uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Vi udfører kun arbejde, vi kan stå inde for, hvor arbejdet er udført til perfektion og uden overspringshandlinger, der forkorter løsningens levetid. Det giver glade og tilfredse kunder, som vender tilbage næste gang, de har kloak- eller anlægsopgaver, de har brug for at få løst.

 

Vi tilpasser os dine behov

Hos Fjordland Kloak & Anlæg ved vi, hvor stor forskel kundeservice kan gøre for en kundes oplevelse. Derfor gør vi altid vores bedste for at imødekomme vores kunder behov. Vi tager vores kunder med fra start til slut, hvor vi undervejs rådgiver og vejleder på bedst mulig vis. Vi giver gerne vores bud på den bedste løsning, så du kender alle muligheder.

 

Har du brug for en autoriseret kloakmester?

Har du spørgsmål til nogle af vores services, eller kan vi friste med et uforpligtende tilbud på dine opgaver, så udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du finder Fjordland Kloak & Anlæg i Viby Sjælland, og herfra dækker vi det meste af  Sjælland.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme