Fiskers Huse ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Fiskers Huse ApS

Fiskers Huse ApS
- specialister i tag- og facaderenovering

Hos Fiskers Huse sørger vi altid for, at du som kunde føler dig tryg igennem hele forløbet med os. Det sikrer vi blandt andet ved at overholde alle aftalte tider og ved altid først at forlade en opgave, når vi er 100% i mål.

Vi laver hovedsagligt renoveringer, og særlig stor erfaring har vi med tag- og facaderenovering. Da vi er medlem af af KA Byggegaranti, får du herigennem en ekstra sikkerhed i forløbet ved at vælge netop os til at stå for dit næste projekt.

Overordnet tilbyder vi:
• Renoveringsarbejde, særligt tag- og facaderenovering
• Energioptimering, fx isolering af tage
• Ejendomsservice, fx maling af træværk
• Byggeservice, fx arkitektrådgivning ved større sager
• Et trygt forløb og et professionelt kvalitetsresultat

Et stærkt hold med bred erfaring
Vi er i alt fire tømrere, en murer samt en byggerådgiver og en byggeleder i firmaet, og dertil har vi gode samarbejdspartnere inden for flisemurerfaget samt el- og vvs-branchen.

Solide, jyske rødder
Fiskers Huse blev startet i 2011 af mig, Darius Fisker Jensen, og indtil 2016 holdt vi til i Jelling ved Vejle. Nu har vi også en afdeling i Helsingør, hvorfra vi dækker hele Nordsjælland og Københavnsområdet. Vi tager også gerne opgaver andre steder i landet, så tøv ikke med at kontakte os til en uforpligtende snak om dit næste projekt.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme