Finn Sørensen Aps Vvs & Teknik

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Finn Sørensen Aps Vvs & Teknik

Finn Sørensen ApS VVS & Teknik er dit lokale VVS-firma i Odder. Vi har mere end 35 års erfaring i branchen, hvilket har sat os i stand til at løse både større og mindre opgaver for vores kunder. Vi er 5 faste montører, der alle besidder mange kompetencer inden for faget, og du er derfor altid i sikre hænder, når du beder os om at varetage dine opgaver.

 

En fagmand du kan stole på

Hos Finn Sørensen ApS VVS & Teknik er vores kunders tilfredshed det vigtigste i vores samarbejde. Det betyder, at vi ikke går på kompromis med de VVS-installationer vi foretager os, så vores kunder altid kan forvente et højt niveau af os som deres fagmand. Vores høje standard er det, vores kunder kender os på, og det, der gør os til deres foretrukne firma, når de skal have løst deres opgaver nemt og professionelt.

 

Hos Finn Sørensen ApS VVS & Teknik kan vi bl.a. hjælpe med:

  • Vedligeholdelse af centralvarmeanlæg
  • Opsætning af radiatorer
  • Reparation af rørsystemer
  • Udskiftning af vandhaner, toiletter, brusekabiner m.m.
  • Montering og tilslutning af hvidevarer
  • Blikkenslagerarbejde
  • Energioptimering
  • Fjernvarme
  • Badeværelsesrenovering

 

Finn Sørensen ApS VVS & Teknik står, uanset hvilken opgave du søger løst, altid klar til at hjælpe dig. Vores løsninger tilbydes til konkurrencedygtige priser, men kvaliteten er altid i top. Hvis du ønsker det, tilbyder vi også gerne at udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud til dig, så du kan få en god løsning, nemt og effektivt.

 

Som en ekstra sikkerhed for god kvalitet har vi valgt at melde os ind i Tekniq. Tekniq dækker gennem deres garantiordning ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Vi sørger selvfølgelig altid for at udføre vores arbejde korrekt, så det ikke er nødvendigt at benytte sig af ordningen, men vi er meget glade for at kunne tilbyde vores kunder denne ekstra sikkerhed i samarbejdet med os.

 

Finn Sørensen ApS VVS & Teknik - din lokale fagmand i Odder

Har du lyst til at samarbejde med et veletableret firma med de bedste fagmænd, så kontakt Finn Sørensen ApS VVS & Teknik og lad os høre om, hvilke opgaver du søger løst. Fra vores base i Odder kører vi til kunder i bl.a. Aarhus, Horsens og Silkeborg.

 

For nemt at komme i kontakt med os skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, så vi kan få løst dine VVS-opgaver.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme