Kunde billede

Mie Danielsen

Maj 2019

Indbygningsmikroovn
Klar anbefaling af Findalens herfra! Vi skulle have installeret en indbygningsmikroovn som indebar installation af strømudtag til et overskab. Vi oplevede: Hurtig tilbagevendelse, hurtig besigtige
Læs mere  

Kunde billede

Deborah Remi Anderson

Maj 2019

Lamper og hårdehvidevarer
Jeg fik sat en masse lamper op samt installeret min opvaskemaskine, vaskemaskine og tilsluttet min emhætte så den nu virker. Oliver formår virkelig at lytte efter ens ønsker og udarbejder tingene til
Læs mere  

Kunde billede

h.s.malerservice

Maj 2019

TILBYGNING
Meget service minded Elektriker, med smil på læben, rydder op efter sig og overholder sine aftaler, Kan varmt anbefales til andre.
Læs mere  

Findalens El Service IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Certificeringer og samarbejder


4 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Mie Danielsen

Maj 2019

5,0/5
Indbygningsmikroovn
Klar anbefaling af Findalens herfra! Læs mere  
Kunde billede

Deborah Remi Anderson

Maj 2019

5,0/5
Lamper og hårdehvidevarer
Jeg fik sat en masse lamper op samt installeret min opvaskemaskine, va Læs mere  
Kunde billede

h.s.malerservice

Maj 2019

5,0/5
TILBYGNING
Meget service minded Elektriker, med smil på læben, rydder op efter si Læs mere  
Kunde billede

Hanne Hansen

April 2019

4,8/5
Ny EL i gammel lejlighed
Dygtigt, hurtigt og professionelt udført arbejde. Alle aftaler blev ov Læs mere  
Vis flere 

Findalens El Service IVS

Har du brug for en erfaren elektriker som kan levere autoriseret el arbejde til udførelsen af dine elopgaver, så kontakt Findalens El Service IVS og lad mig hjælpe dig frem til de bedste resultater. Jeg har knap 10 års erfaring med mig, og det sætter mig i stand til at tilbyde min kunder de bedste løsninger hver gang.

 

Hvem er Findalens El Service IVS?

Mit navn er Oliver Sundgaard Findalen, og jeg er manden bag Findalens El Service IVS. Jeg valgte at blive selvstændig elektriker, for at kunne give kunderne den bedste oplevelse. Jeg går op i at skabe en personlig og tæt kontakt til alle mine kunder, så jeg kan indfri de ønsker og behov, der måtte være. Jeg mener, at det bedste samarbejde kunde og fagmand imellem bliver skabt på baggrund af en god indledende dialog, der gennem hele samarbejdet bliver fuldt op på. Jeg arbejder ud fra en løsningsorienteret tilgang og finder altid en løsning på mine kunders udfordringer. Du er derfor i trygge hænder, når du beder mig om at varetage dine projekter.

 

Hos Findalens El Service IVS kan du få hjælp til:

  • Alarmsystemer og sikring
  • Data og TV
  • Eltjek og eftersyn
  • Varmepumpe og genindvindingsanlæg
  • Tilslutning af hvidevarer
  • Fejlfinding
  • Ejendomsservice
  • Indfræsning af nye ledninger og kabler
  • Nybyg og renoveringer

 

Hvad enten du søger hjælp til en eller flere opgaver, har et stort eller et mindre projekt, så vil du hos Findalens El Service IVS få gode og konkurrencedygtige priser. Ønsker du at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på din opgave, tilbyder jeg også at udarbejdet et sådant til dig, så du kan komme i gang med dit projekt nemt og hurtigt.

 

Altid den samme fagmand!

Når du beder Findalens El Service IVS om at udføre dine elopgaver, vil du altid blive mødt af den samme fagmand. Jeg mener, at det er med til at skabe tryghed hos mine kunder, at de altid kan forvente den samme fagmand gennem hele projektet. På den måde opstår der ikke misforståelser eller fejl, da jeg altid vil være opdateret på de ønsker og ændringer, du har til projektet. Det mener jeg giver de bedste resultater for mine kunder.

 

Har du lyst til at indgå i et tæt samarbejde med en dygtig fagmand?

Ønsker du at få besøg af en elektriker med et højt kompetenceniveau, så kontakt Findalens El Service IVS og lad mig stå for udførelsen af dine elopgaver. Fra min firmaadresse i Valby kører jeg til kunder i bl.a. København, og hele Sjælland.

 

For nemt at komme i kontakt med mig, skal du blot udfylde min kontaktformular her på siden, så vil jeg vende tilbage så hurtigt, jeg kan med svar på din henvendelse.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme