Fidel Gulvservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Fidel Gulvservice

Hvis du ønsker at gøre dine gulve så flotte som nye, så kontakt Fidel Gulvservice og lad os hjælpe dig med udførelsen heraf. Vi har mange års erfaring i branchen og kan derfor hjælpe vores kunder frem til de resultater, de ønsker. Har du et projekt, du søger en professionel gulvlæggers vurdering af, så er vi hos Fidel Gulvservice klar til at hjælpe dig med kvalificeret råd og vejledning angående dit projekt. 

 

Sammen finder vi den bedste løsning 

Hos Fidel Gulvservice giver vores brede erfaring os mulighed for at rådgive vores kunder på bedst mulig vis. Vi ønsker altid at imødekomme vores kunders ønsker og behov og vejleder altid vores kunder frem til, hvad der på bedst mulig vis vil indfri de ønsker og forventninger, de måtte have. Vi går ikke på kompromis med udførelsen, da vi ikke mener kunderne er tjent med halvfærdige eller dårlige løsninger. Vores kunder kender os på den gode kvalitet og den gode service, som vi altid yder, uanset hvilket projekt du søger løst.

 

Hos Fidel Gulvservice kan du bl.a. få hjælp til udførelsen af:

  • Lægning af trægulve og laminat
  • Lægning af vinyl og tæpper
  • Gulvafslibninger og gulvbehandlinger
  • Reparation af trægulve
  • Støbning, reparation og polering af terrazzo

 

Hvad enten du søger vores hjælp til udførelsen af et større eller et mindre projekt, så er vi hos Fidel Gulvservice klar til at hjælpe med udførelsen heraf. Vores dygtige fagmænd tilbyder altid den bedste service og vejledning, så du kan få den optimale løsning. 

 

Du finder os i Nykøbing Sj. 

Hvis du ønsker at samarbejder med et professionelt firma omkring udførelsen af dine opgaver, så kontakt Fidel Gulvservice og lad os hjælpe dig. Vi har base i Nykøbing Sj., og herfra kører vi til kunder i bl.a. Kalundborg, Holbæk og Odsherred, København og resten af Sjælland. 

 

For nem og hurtig kontakt skal du blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme