FC Byg & Montage

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

FC Byg & Montage

Skal du have nyt køkken? Hos FC Byg & Montage er vi specialiseret inden for opsætning af køkkener og kan derfor hjælpe dig frem til et godt resultat. Vi ved, hvor vigtigt et rum køkkenet er, og derfor er det essentielt at have et køkken, der indbyder til at blive brugt og opholde sig i. Går du med drømmen om et nyt køkken, så kontakt FC Byg & Montage og lad os høre mere om, hvad du går og drømmer om mht. dit køkken.

 

Hvem er FC Byg & Montage?

Når vi udfører et stykke arbejde for en kunde, er det med fokus på at levere et færdigt resultat, der står perfekt. Med os som din samarbejdspartner slipper du for besværet og får et færdigt resultat der ikke blot er flot, men som også er holdbart. Vi står til rådighed for vores kunder gennem hele vores samarbejde, så har du spørgsmål eller brug for hjælp til valg af materialer eller teknikker i forbindelse med dit projekt, så står vi altid klar til at have en god dialog med dig.

 

Hos FC Byg & Montage kan du få hjælp til udførelsen af:

  • Montering af døre og vinduer
  • Køkkenmontage
  • Snedkeropgaver

 

Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser, uden at kvaliteten bliver forringet. Vi udfører kun arbejde, vi selv kan stå inde for, og derfor kan vores kunder altid kende os på den stabile og høje kvalitet. Står du med en opgave, du søger et uforpligtende tilbud på, så tilbyder vores dygtige tømrere også at udarbejde et sådant til dig, helt gratis.

 

Ønsker du de bedste resultater?

Har du lyst til at få besøg af en professionel tømrer til udførelsen af dine boligprojekter, så tøv ikke med at kontakte os. Fra vores adresse i Fuglebjerg kører vi til kunder i bl.a. Slagelse, Næstved og Ringsted.

 

For nemt og hurtigt at komme i kontakt med os, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi hos FC Byg & Montage glæder os til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme