Faber Byg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Faber Byg

Faber Byg er din lokale tømrer i Næstved, og hos os kan du få hjælpe til udførelsen af dine tømreropgaver. Vi har knap 10 års erfaring i branchen, hvilket sætter os i stand til at imødekomme vores kunders behov. Står du med et projekt, du søger professionel hjælp til udførelsen af, så står vi hos Faber Byg klar til hjælpe dig.

 

Vi gør os umage

Når du samarbejder med Faber Byg, kan du være sikker på, at du får resultater i den bedste kvalitet. Vi udfører nemlig altid vores arbejde med største omhu og øje for detaljerne, og det kan mærkes på vores kunders tilfredshed. Det vigtigste i vores samarbejde er, at du som kunde er glad for det resultat, du har modtaget, og derfor afslutter vi først et projekt, når du fortæller os, at du er glad og tilfreds. På den måde er du som kunde altid garanteret et godt resultat.

 

Hos Faber Byg kan du få hjælp til:

  • Taglægning, tagkviste og tagrender
  • Montering af døre og vinduer
  • Fugeteknik
  • Snedkeropgaver
  • Køkkenmontage
  • Gulvlægning
  • Tilbygninger, udestuer og nybyg
  • Renovering og sanering
  • Garager og carporte

 

Vi tilbyder vores løsninger til gode og konkurrencedygtige priser og udfører altid arbejdet i den bedste kvalitet. Vores lange erfaring har sat os i stand til at varetage små og store opgaver, der alle bliver udført efter vores kunders ønsker og behov. Kunne du tænke dig at vide mere om de løsninger, vi tilbyder, få en faglig dialog omkring dit projekt, eller måske få et uforpligtende tilbud på din opgave, så står vi selvfølgelig også til rådighed for dette.

 

Faber Byg - Din lokale fagmand i Næstved

Vil du i gang med udførelsen af dit boligprojekt, så kontakt Faber Byg og lad os høre mere om, hvad du går og drømmer om. Vi har base i Næstved, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Vordingborg, Skælskør og Haslev - og også gerne hjem til dig.

 

Kom nemt i kontakt til os ved at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan.

 

Vi hos Faber Byg glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme