Kunde billede

Søren Møller Kjeldsen

Oktober 2019

Drivhus
Vi fik sat vores drivhus op. Montering af sokkel med cement i jorden. Hele konstruktionen blev samlet, og alle glaspartier monteret. Håndværket var gedigent og grundigt, og vi oplevede en fantasti
Læs mere  

Kunde billede

Jan Schou

Oktober 2019

Nyt Skur
Jeg har fået bygget et nyt skur, Henrik er en meget ærlig mand at arbejde sammen med - lige fra tilbud til arbejdet er udført. Alt er gået som forventet, opgaven er leveret til tiden og er udført præc
Læs mere  

Faadetnugjort.dk

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

2 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Søren Møller Kjeldsen

Oktober 2019

5,0/5
Drivhus
Vi fik sat vores drivhus op. Montering af sokkel med cement i jorden. Læs mere  
Kunde billede

Jan Schou

Oktober 2019

5,0/5
Nyt Skur
Jeg har fået bygget et nyt skur, Henrik er en meget ærlig mand at arbe Læs mere  

Faadetnugjort.dk

Har du brug for en tømrer til at varetage en opgave i din bolig? Hos Faadetnugjort.dk har vi i mere end 30 år hjulpet kunder frem til de resultater, de ønskede. Vi har derfor opbygget en bred vifte af kompetencer, der kommer nye kunder til gavn. Vi arbejder effektivt og målrettet og har altid dine ønsker for øje. Hvis du ønsker hjælp til udførelsen af dit projekt, så er du altid mere end velkommen til at kontakte Faadetnugjort.dk.

 

Vi hjælper med det, du ikke selv har tid til

Hos Faadetnugjort.dk ønsker vi at være den hjælpende hånd, der klarer de opgaver i vores kunders hjem, som de ikke selv har tiden eller evnerne til at løse. Vi klarer derfor dine renoverings-, monterings- og reparationsopgaver, som du måtte have. Vi klarer både større og mindre projekter, så uanset hvilken opgave du måtte søge løst, så er vi firmaet for dig.

 

Hos Faadetnugjort.dk kan du bl.a. få hjælp til:

  • Køkken montering
  • Skabsmiljøer
  • Badeværelsesmiljøer
  • Montering af døre og vinduer
  • Gulvlægning
  • Terrasser og uderum
  • Legepladser
  • Opsætning af gardiner, persienner, lamelgardiner m.m.

 

Vi sørger altid for at overholde alle indgåede aftaler, så du kan få en tryg oplevelse med vores virksomhed. Du vil derfor finde os i gang med arbejdet til aftalt tid, vi overholder  budgettet, og vi overholder selvfølgelig også deadlinen. Kunne du bruge et uforpligtende tilbud på dit boligprojekt, så udarbejder vi også gerne et sådant til dig, helt gratis.

 

Få det nu gjort !

Hvis du også ønsker at få gjort noget ved dine boligprojekter, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du behøver at gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse. 

 

Du finder os i Mariager, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Hobro, Randers, Viborg og Aalborg. 

 

Vi ser frem til at høre fra dig !

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme