facebook tracking pixel Faa det nu gjort ApS er Tømrer i Mariager | Indhent tilbud ⇒ Håndværker.dk

Skriv til

Få op til 3 uforpligtende tilbud
på din opgave

Besked
Skriv dine oplysninger her.. Det vil blive sendt til fagmanden
Tilmeld nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder
Næste
Tilbage
Send

Ikke medlem af Håndværker.dk

Faa det nu gjort ApS

Faa det nu gjort ApS
CVR: 40478620
FIRMA STATUS: NORMAL

Reklame beskyttet

Projekt

Gem
Gem som favorit heart
Gem som favorit heart

Daniavej 33, 9550 Mariager
Etableret i 2019
1 ansatte


Håndværker.dk logo

Andre Tømrer

50anbefalinger

Jysk Flise & Fugeteknik v/ Jan Jørgensen

Jysk Flise & Fugeteknik v/ Jan Jørgensen

9320

Jysk Flise & Fugeteknik - Garanterer kvalitet til tidenJeg grundlagde Jysk Flise & Fugeteknik i 1996, og har derfor mange års erfaring indenfor branchen. Jeg har udført arbejde på mere end 300 badeværelser, og garanterer kvalitet til tiden. Jeg kan blandt andet hjælpe dig med følgende opgaver: - Badeværelser - Mosaik - Imprægnering - Epoxy fuge - Mureropgaver - FugeserviceJeg er særligt specialiseret, når det kommer til badeværelser, klinker og storformatfliser. Ikke to badeværelser er ens, hver har deres unikke udfordring, men fælles for dem er, at med den rette håndværker til opgaven, vil resultatet fremstå flot og i overensstemmelse med din forventning. Enmandsvirksomhed med rødder i det nordjyskeVirksomheden holder til i Hjallerup, hvorfra jeg kører ud og løser diverse jobs. De fleste af mine arbejdsopgaver er i Aalborg, Hasseris, Brønderslev og Aabybro, men jeg kører også gerne i hele Nordjylland. Jysk Flise & Fugeteknik er blandt de førende flisemurer i Nordjylland, og jeg har lavet mange luksus badeværelser i de angivne områder.Fokus på kvalitet og ordenJeg ønsker i samarbejde med dig at skabe et unikt og flot resultat. Jeg er utrolig kreativ, og min erfaring gør mig i stand til at vejlede dig i processen. Jeg er murer med stor kvalitets- og ordenssans, og tilstræber altid at overholde de aftalte deadlines. Ønsker du mig til din næste opgave, kan du altid ringe til mig, så vi sammen kan drøfte ideer.

68anbefalinger

Valport ApS

Valport ApS

2665

Valport - Vallensbæk Porte- Din port - Dit designSynes du, at ledhejseporten i din garage er lidt træg eller tung i det, eller har den ganske enkelt bare set bedre dage? I så fald giver det god mening at tage fat i os, for ikke nok med at vi kan tilbyde dig en solid ledhejseport i god kvalitet og til fornuftige penge, så får du også en port på specialmål, i dét design, og dén farve du foretrækker og passer bedst til huset. Har du et nyt hus, som kræver en stilfuld port, så kan vi selvfølgelig også leverer dette. God kvalitet og gratis kundebesøgVi er brødrene Lars og Peter, og udover at være stolte jyder, er vi sammen med vores ansatte/ samarbejdspartnere specialister i alt, hvad der har med opsætning og brug af ledhejseporte at gøre. Vores ledhejseporte har både høj driftsikkerhed, lang holdbarhed, og så klarer vi det hele hjemme hos dig, hvor vi kan vise de forskellige muligheder, der er. Prisen inkluderer ligeledes opsætning og installering udført af vores tømrer, som ligeledes kan lave en ny træramme på garagen, hvis det viser sig nødvendigt.Kort og godt står vi for:- Ledhejseporte i høj kvalitet på specialmål- Mange forskellige designs og farver- Fremvisning af port-prøver hjemme hos dig- Komplet montering og afprøvning- Afmontering og bortkørsel af eksisterende port- 10 års rustgaranti- Service og reparation af porteDækker hele landetVi dækker i princippet hele landet med en afdeling i Storkøbenhavn ( Vallensbæk Porte ) og en afdeling i Midtjylland ( Valport Midt ). Kontakt os i dag og vi kommer forbi dig og viser de forskellige muligheder, der er. Aldeles uforpligtende naturligvis!

1anbefalinger

Håndværkeren Esbjerg

Håndværkeren Esbjerg

6700

Håndværkeren Esbjerg- kan stort set alt!Hvad lyder opgaven på? Skal taget renoveres, har badeværelset brug for en overhaling, skal der bygges en ny carport eller opsættes et plankeværk i haven? Kort fortalt - har du en opgave, der har med hus eller have at gøre, kan jeg ganske givet klare det. 37 års erfaringEddie Hansen er navnet, og efter 37 år inden for byggebranchen findes der stort set ikke den opgave, jeg ikke har prøvet kræfter med. Oprindeligt er jeg uddannet tømrer og bygningskonstruktør og har igennem årene arbejdet for flere større byggefirmaer. Og da jeg også har arbejdet tæt sammen med både murere, elektrikere, vvs'ere og andre fagfolk, har jeg lært en masse fra andre håndværksfag.Her følger nogle af de opgaver, jeg eksempelvis kan klare:• Tagrenovering• Udskiftning af vinduer og døre• Gulvlægning• Montering af inventar• Renovering af badeværelse• Gennemrenovering• Reparationsopgaver• Konstruktion af garager og carporte• Hegnsopsætning• Mindre elektrikeropgaverNår det kommer til opgaver, er jeg altædendeJeg er ikke kræsen med typen af opgaver, for jeg kan godt lide at lave lidt forskelligt. Mit mål er at lave det, du ønsker, og af samme grund vil jeg altid have en løbende dialog kørende, så vi ikke går fejl af hinanden. Jeg står også altid klar med et godt råd, hvis du er usikker på, hvad den bedste løsning er på dit projekt.Så tag fat i mig, hvis du har brug for en dygtig håndværker, der er fiks på fingrene og kan lidt af det hele.

5anbefalinger

RL Byg

RL Byg

6800

RL Byg v. Rasmus Lygum- kvalitetsløsninger til faste lave priserJeg har 15 års erfaring fra tømrerbranchen, og jeg har haft min egen virksomhed siden 2015. I den tid har jeg løst stort set alle opgaver inden for faget, og jeg kan derfor blandt andet tilbyde dig min hjælp til: - Alt inden for tømrerarbejde- Nybyg- Tilbygning- Renovering- Døre og vinduer- Tag- GulvErfaring fra NorgeJeg har arbejdet i Norge, hvor jeg blandt andet har været med til at renovere en hytte på fjeldet. Arbejdet har givet mig et indgående kendskab til skandinaviske byggetraditioner og de forskellige materialer og træsorter. Løser alt for både privat og erhvervNår du ringer og fortæller mig om dit projekt, har jeg altid ja-hatten på. Jeg ser løsninger frem for problemer, og jeg kommer gerne med mit bud på, hvordan dit projekt kan løses. Det vigtigste for mig er, at du får noget, du bliver glad for, og som jeg kan stå inde for rent fagligt. Ingen opgaver er for store eller for små, men kvaliteten er altid i top. Jeg sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, og jeg går ikke fra projektet, for du er helt tilfreds.Tag fat i migNår du ringer, vender jeg tilbage så hurtigt som muligt, og jeg kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Jeg holder til i Varde, men kører gerne lidt for at nå ud til dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

15anbefalinger

Tømrerfirma Peter Madsen

Tømrerfirma Peter Madsen

8641

Hos Tømrerfirma Peter Madsen leveres en ensartet høj kvalitet, som vores kunder altid kan forvente. Når du hyrer mig til at varetage dine opgaver, kan du forvente en dedikeret tømrer, der ikke er bange for at tage fat, og som gerne går ekstra langt for at sikre, du får det resultat, du har drømt om. Hvem er jeg?Mit navn er Peter Madsen, og jeg er manden bag firmaet. Jeg har mange års erfaring inden for tømrerfaget, hvilket har gjort mig til en alsidig fagmand. Jeg har løsninger til de fleste opgaver, men kender jeg ikke den præcise løsning på din opgave, tager jeg gerne udfordringen op, så jeg kan udvikle mig og blive endnu dygtigere til det jeg gør. Jeg sikrer selvfølgelig, at du får et resultat, der er mere end tilfredsstillende, og afslutter aldrig en opgave, før vi er enige om, at vi er færdige. På den måde sikrer du et godt resultat, og jeg sikrer, at jeg har glade kunder, der forhåbentlig vender tilbage næste gang, de står over for et projekt. Tømrerfirma Peter Madsen kan hjælpe dig med:Facaderenovering Renovering af døre og vinduer Gulvlægning Garager og carporte Tilbygninger, udestuer og nybyg Isolering Taglægning Med mange år i branchen har jeg løst mange typer af opgaver, hvilket har klædt mig godt på til også at varetage de opgaver, du måtte stå over for. Jeg tager gerne imod en udfordring, og kender jeg ikke svaret på stående fod, så giver jeg ikke op, før jeg har en løsning, der indfrier alle behov og forventninger, du måtte have. Dit effektive tømrerfirmaNår du bestiller Tømrerfirma Peter Madsen til at varetage dine opgaver, er der ikke langt fra tanke til handling. Du vil som kunde altid have tæt kontakt med mig, så du altid er opdateret på projektets fremgang, og vi løbende kan foretage evt. justeringer, så du kan få det, resultat du havde ønsket. Du finder mig i Sorring, hvorfra jeg kører til kunder i både Midt- og østjylland. Er du interesseret i at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.Jeg ser frem til vores samarbejde! 

4anbefalinger

MC Tømrerfirma

MC Tømrerfirma

5220

MC Tømrerfirma er en virksomhed med mange års erfaring. Vi har stor erfaring inden for mange områder, og vi kan derfor påtage os mange typer af opgaver, store som små. Når du vælger MC Tømrerfirma til at varetage dine opgaver, kan du altid forvente et godt resultat i høj kvalitet.Hvem er vi?Hos MC Tømrerfirma er vi engagerede medarbejdere, der brænder for at levere de bedste resultater til vores kunder. Vi er ikke bange for at tage fat og gøre mere end hvad der forventes. Det sikrer, at vi har tilfredse kunder, der vender tilbage næste gang, de har projekter, de søger løst.Vi kan tilbyde hjælp til:Gulvlægning Montering af døre og vinduer Forsatsvinduer Taglægning Isolering Legepladser Tømreropgaver (inde og ude) OmbygningerSelvom vi har været i branchen i mange år og kender løsningen på de fleste projekter, holder vi os løbende opdateret med udviklingen, så vi altid kan tilbyde vores kunder de nyeste materialer og muligheder for udførelser.Vi skaber tillid og tryghedSom tømrerfirma leverer vi kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Dette gør vi, uden at det får konsekvenser for kvaliteten, den går vi nemlig aldrig på kompromis med. Det er vigtigt for os at minimere enhver anledning til reklamation og utilfredshed. Derfor afslutter vi aldrig et projekt, før vi selv og du er tilfreds med resultatet. På den måde er du garanteret en opgave udført i høj kvalitet, og vi er sikret glade kunder.Det er vigtigt for os, at vores kunder har tillid til os. Derfor overholder vi naturligvis alle aftalte betingelser som vi har indgået, hvad enten der er tale om pris, mødetider eller afslutning af projektet.Vil du have besøg af os?Har du lyst til at indgå et samarbejde med et stærkt og professionelt team, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Fra vores adresse i Odense står vi klar til at rykke ud, når du har opgaver, du søger at få løst. Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit projekt, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.Husk vi er medlem af Dansk Byggeri, som sikrer, at du som kunde får et vellykket resultat.

4anbefalinger

Tømrermester Casper Alstrup - Martin Poulsen

Tømrermester Casper Alstrup - Martin Poulsen

7430

Tømrermester Casper Alstrup- kvalitet til tidenDer er få ting i denne verden, der gør mig mere glad, end at bruge mine evner som tømrer til at skabe løsninger, der bringer glæde til mine kunder. Det er derfor jeg blev tømrer, og det er det, der skaber mening i min verden.Klarer alt inden for tømrerfagetMin navn er Casper, og jeg står til rådighed for alle, der er interesserede i at få lavet tømrerarbejde i ordenlig kvalitet. Jeg kører ud i hele landet, og jeg tager mig både af de helt små serviceopgaver og de større projekter, hvis du eksempelvis skal have lavet en tilbygning, eller hvis der skal bygges et nyt hus.Jeg har blandt andet erfaring med følgende områder:• Tag• Tilbygninger• Renoveringer• Vinduer og døre• Nybyg• Sommerhusbyg• Alt snedkerarbejde• Gulvlægning• Skure, carporte• HegnAldrig mere end et opkald vækSom kunde hos mig, ved du altid, hvad der foregår. Jeg sørger altid for at holde mine kunder godt informeret, og jeg er altid hurtig til at give svar og ringe tilbage. I det hele taget kan du altid få fat på mig, hvis du har et spørgsmål eller er usikker på noget.Dine ønsker, min ekspertiseDertil kan du være sikker på, at dine ønsker bliver taget alvorligt. Hvad enten der skal skiftes et dørhåndtag, eller vi skal igennem er større renoveringsprojekt, bliver der holdt et møde inden, hvor vi lige går projektet igennem sammen. Udgangspunktet er til hver en tid dine ønsker, og det er herudfra, at jeg rådgiver dig til, hvordan vi får den bedst mulige løsning.Jeg glæder mig til at høre fra dig!

53anbefalinger

Tømrerfirmaet Niels Larsen ApS

Tømrerfirmaet Niels Larsen ApS

5672

Tømrerfirmaet Niels Larsen ApS- godt håndværk på dine præmisserMit navn er Niels Larsen, og jeg kan tilbyde dig 45 års erfaring med tømrer- og snedkerfaget. Foruden mig er der syv ansatte, der vil gøre alt, hvad de kan for at hjælpe dig. Vi håndterer både store og små projekter, og vi har blandt andet specialiseret os i:- Alle former for tømrer- og snedkeropgaver- Renoveringsopgaver- Udskiftning af vinduer og døre- VELUX dagslysrådgiver- Trægulve- Flydemørtelgulve- Til- og ombygning- Tagudskiftning- Certificeret Cembrit Mester- Nybyggeri- Totalløsninger på entrepriser45 års erfaringMed 45 års erfaring som tømrer og snedker er jeg din garanti for, at du får udført arbejdet grundigt og solidt. Når jeg eller mine ansatte laver noget, bliver det gjort ordentligt.De mange års erfaring betyder samtidig, at jeg kan hjælpe dig med en lang række forskellige ting. Vi kan ligeledes rådgive dig, så du er sikker på at vælge den bedste løsning for dig. Som en ekstra sikkerhed for dig er firmaet medlem af Dansk Håndværk, så du er dækket, hvis der mod forventning skulle være fejl eller mangler.FleksibelJeg ved godt, du også har et arbejde at passe, og derfor er jeg fleksibel. Jeg kommer gerne ud uden for normale arbejdstider, så vi kan kigge på dit projekt i fællesskab og derfra planlægge, hvad der skal ske.Jeg og mine ansatte kører ud på både Fyn og i hele Østjylland. Ring til os, hvis du vil have et tilbud – vi vender tilbage så hurtigt som muligt.Firmaet startede som en enkeltmandsvirksomhed i 1999 under navnet Tømrermester Niels Larsen, men i 2018 overgik vi til at være et anpartsselskab. Dette er årsagen til, at du kan se, at vi har anbefalinger, som er dateret før 2018, som er vores formelle etableringsår.

68anbefalinger

Hougaard Byg ApS

Hougaard Byg ApS

9270

Du er så småt klar til at gå i gang med et stort eller mindre byggeprojekt, men du ved faktisk ikke, hvordan du skal starte, og hvordan du kommer i mål. Måske arbejder du selv i en branche langt væk fra håndværkets kunst?Det gør ikke spor. Vi står klar til at hjælpe dig.Hougaard Byg er en virksomhed, der kan lave alt inden for tømrerarbejde, malerarbejde og murerarbejde. Det er altså Hougaard Byg, du skal have fat i, hvis du ønsker et harmonisk resultat på dit byggeprojekt. Vi har prøvet det tusind gange, og kvalitet er vores varemærke.Til dagligt holder vi til i Klarup, Nordjylland, men vi rykker gerne ud til dit projekt og hjælper med at få det i mål.Få kvalitetshåndværk med Hougaard BygVi er et firma med otte ansatte, som alle er nøje udvalgt til at passe ind i vores mål om, at kvalitet betaler sig. Det vigtigste for os er, at vi leverer kvalitetshåndværk. Vi vil jo så gerne have, at I anbefaler os til andre. Vores håndværkere er perfektionister, og vi gør ikke noget halvt.Hougaard Byg kan tilbyde mange forskellige ydelser, derfor er hver enkelt medarbejder ikke ekspert i det hele. Dog sørger vi altid for, at du får den mest kompetente håndværker ud til lige præcis dit projekt.Det kan vi tilbyde hos Hougaard BygVi spænder som sagt bredt, og overordnet tilbyder vi disse ydelser: Gulvlægning (linoleum, kork, træ, laminat) Nivellering og polering af betongulv Malerarbejde - indendørs og udendørs Opsætning af tapeter Gulvafslibninger Gulvstøbning (også m. gulvvarme) Opsætning af tagpap, betontegl, bølgeeternit, termo, plast Opsætning af tagkviste Opsætning af tagrender (plast, zink og stål) Montering af solpaneler Murerarbejde -indendørs og udendørs Montering af klinker og fliser Tømrerarbejde - indendørs og udendørs Diverse tilbygninger Hovedentreprise Montering af døre og vinduer Renovering og sanering (PCB mm.)Er der en opgave, du gerne vil have løst, som ikke står på listen, må du endelig kontakte os alligevel. Hougaard Byg er meget fleksible og dygtige til det meste.Som sagt er vores håndværkere alsidige og påtager sig gerne nye udfordringer - selvfølgelig med en solid portion håndværkserfaring i bagagen.

30anbefalinger

Ivan Jacobsen / Tømrer Og Maler

Ivan Jacobsen / Tømrer Og Maler

8600

Vil du have udført dine byggeprojekter i den bedste kvalitet, med den bedste service og af en fagmand, der med sine mange års erfaring er et trygt og sikkert valg, så skal du vælge Ivan Jacobsen / Tømrer og Maler til at varetage dine opgaver. Med mere end 50 års erfaring er jeg, Ivan Jacobsen, mere end rutineret inden for mange opgaver, og jeg er derfor sikker på, jeg også kan varetage dit byggeprojekt. En fagmand der er til stedeDet er vigtigt for mig, at mine kunder har tillid til mig som deres fagmand. Det er derfor helt essentielt for mig at give meget af mig selv, for at mine kunder kan mærke, de har med en oprigtig og professionel håndværker at gøre. Når vi vælger at indgå et samarbejde omkring dit byggeprojekt, vil du løbende være i kontakt med mig. Det starter allerede i den indledende fase, hvor vi sammen besigtiger opgaven og udarbejder en plan for, hvad der skal til for at løse opgaven bedst muligt. Jeg vil under hele byggeprocessen holde dig opdateret om fremgangen, så du er informeret om, hvad der er udført, og hvad næste skridt er. På den måde kan vi løbende tilpasse og justere byggeprojektet, så vi står med det bedst mulige resultat i sidste ende. Hos Ivan Jacobsen / Tømrer og Maler kan du få hjælp til:Facaderenovering af træfacaderUdvendig facadeisolering Taglægning Renovering af døre og vinduer Gulvlægning Tømreropgaver inde og ude Malerarbejde inde og ude Sprøjtelakering Du kan kontakte mig til både større og mindre projekter. Jeg har faste samarbejdspartnere, der gør det muligt for mig at varetage større projekter og dermed også hjælpe endnu flere kunder. Jeg står 100% inde for, at mine samarbejdspartnere, ligesom jeg, leverer løsninger i høj kvalitet, der er tilfredsstillende for mine kunder. Kunderne vender tilbageDen største glæde er at se mine kunder vende tilbage, når de endnu engang står overfor et byggeprojekt, de søger hjælp til at få løst. Det giver mig en faglig stolthed og giver mig en stor tilfredshed og arbejdsglæde. De tilbagevendende kunder viser mig, at de har tillid til mig som deres fagmand, og at de ligesom jeg ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten. Skal vi indgå i et stærkt samarbejde om dit boligprojekt?Har du spørgsmål til nogle af mine services, eller ønsker du måske at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, kan du med fordel udfylde kontaktformularen, så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt. Du finder Ivan Jacobsen / Tømrer og Maler i Silkeborg, hvorfra jeg kører til kunder i det meste af Jylland - og også gerne hjem til dig! Jeg ser frem til at høre fra dig! 

19anbefalinger

Bakmann ApS

Bakmann ApS

5792

Bakmann ApS- så er der styr på dit byggeprojektDit byggeprojekt er i aldeles kyndige hænder, hvis du overlader det til mig. Jeg er uddannet tømrer med over 20 års erfaring og har derudover læst videre til bygningskonstruktør. Jeg har derved både god, praktisk erfaring samt en stærk teoretisk indsigt i forhold til projektering, tegning og byggestyring.Finder den rigtige løsningMit navn er Jakob, og jeg løser store og små tømreropgaver for både private og virksomheder. Jeg lægger stor vægt på at finde de rigtige løsninger til den enkelte kunde. Alt arbejde udføres byggeteknisk korrekt, i høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Derudover er kan du altid regne med at, modtage tilbud og få udført opgaven til aftalt tid! Jeg kan være behjælpelig med:- Tegninger- Byggetilladelse/myndighedsbehandling- Nybyggeri- Tilbygninger- Ombygning eller renovering- Udestuer, skure og carporte- Totalløsninger- Døre og vinduer- Tagarbejde- Køkken og bad- Gulve- Vægge Totalløsninger - mit speciale!Skal du have lavet en ny førstesal, en tilbygning eller have renoveret badeværelset, kan jeg gå ind og styre hele processen fra start til slut. Jeg tager mig af det indledende tegnearbejde, projektering, indsamling af tilladelser samt koordineringen af selve byggeriet. Jeg bevarer det kølige overblik og styrer slagets gang, mens du kan tage dig af andre nyttige gøremål.Intet overladt til tilfældighederneJeg kan ikke arbejde, hvis der ikke er klarhed over projektet, og hvad der er aftalt. Derfor bliver alle detaljer skrevet ned, så vi er helt på det rene med, hvad der er aftalt, hvad der skal laves, og hvad det skal koste.Bakmann ApS er medlem af Dansk Byggeri og derved omfattet af Byg Garanti Ordningen.

11anbefalinger

Gaardbo byg

Gaardbo byg

9800

Har du brug for en professionel tømrer til at varetage dine opgaver, så er du kommet til den rette profil. Mit navn er Daniel Gaardbo Nielsen og jeg har i 2019 valgt at blive selvstændig tømrer for at kunne tilbyde kunder i Nordjylland den bedste service og det bedste håndværk i materialer af den bedste kvalitet.Jeg er fleksibelNår du vælger mig til at varetage din opgave vil du blive mødt af en fagmand med stor fleksibilitet. Jeg tilpasser mig dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde en løsning der er tilfredsstillende. Jeg rådgiver og vejleder altid mine kunder, så de kan træffe den helt rigtige beslutning og få det resultat, de vil sætte mest pris på.Jeg tilbyder mine kunder hjælp til:Facaderenovering Nedrivning Isolering Taglægning Montering af døre og vinduer Gulvlægning Min services tilbydes til både private og erhvervskunder. Jeg går højt op i at levere en service, der ligger ud over det sædvanlige. Det gør jeg for at sikre, at mine kunder altid er glade og tilfredse. Jeg lægger navn til mit firma, og derfor skal tingene altid være i orden, så kunderne forbinder mit navn med den bedste kvalitet.Træf et trygt valgHvis du vil have en fagmand, du kan stole på, så skal du vælge Gaardbo Byg til at varetage dine opgaver. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt, så vi kan besigtige opgaven. Jeg giver alle mine kunder et uforpligtende tilbud til konkurrencedygtige priser. Du finder Gaardbo Byg i Hjørring, hvorfra jeg kører ud til kunder i hele Nordjylland.Jeg glæder mig til at høre fra dig.

0anbefalinger

Østergård´s Montage

Østergård´s Montage

7400

Kunne du godt bruge en kompetent tømrer i Midtjylland, der kan indfri dine ønsker? Hos Østergård´s Montage får du en kompetent tømrer med 20 års erfaring i branchen, du kan nyde godt af som kunde.Jeg holder til i Silkeborg, men hjælper kunder i Ikast, Herning og resten af Midtjylland. Helt fra Fredericia til Aalborg. Kontakt mig endelig, hvis du har brug for mine kompetencer.Din erfarne tømrerDer er stor forskel på, hvilke jobs mine kunder hyrer mig til at udføre, og derfor spænder mine ydelser også bredt. Her er et udsnit af de projekter, jeg typisk udfører:Gulvlægning Montering af døre og vinduer Køkkenmontage Montering af trappeI min karriere har jeg brugt mange år som køkkenmontør, og i dag samarbejder jeg med HTH, Svane Køkken og Modul, hvorfor jeg hurtigt og effektivt kan være behjælpelig med at montere dit nye køkken eller skab.Ønsker du et indbygget klædeskab, nye vinduer eller terrasse?Jeg har stor erfaring med indbyggede skabsløsninger med og uden skydelåger. Derudover arbejder jeg gerne med opsætning af vinduer og døre, hvor jeg er vinduesforhandler for Outrup. Om sommeren hyres jeg ofte til at lave træterrasser i mange haver.Ønsker du tømrerhjælp, skal du blot sige til.Østergård´s Montage - din foretrukne tømrer i MidtjyllandØnsker du flere informationer om mine ydelser, skal du endelig kontakte mig. Brug gerne kontaktformularen på siden her - så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

0anbefalinger

HBM - Byg & Anlæg

HBM - Byg & Anlæg

9600

HBM - Byg & Anlæg- Vi udfører din byggedrømHos HBM - Byg & Anlæg er vores målsætning, at vores kunder er tilfredse. Det sikrer vi igennem god service, kvalitet i vores håndværk og professionel rådgivning. Vi har mange års erfaring med alle former for tømrer- og entreprenørarbejde, og kan blandt andet være behjælpelige med: Udskiftning af døre og vinduer Renovering af hus, facade og ejendom Loft og gulvDu kan altid ringe til os for en uforpligtende samtale om dit kommende projekt, og vi kan give dig et tilbud. Vi står ligeledes altid til rådighed og vejleder gerne, og er af den overbevisning, at det er via kommunikationen med vores kunder, at vi når frem til de bedste slutresultater.TroværdighedHos HBM - Byg & Anlæg sætter vi en stor ære i at leve op til aftalte deadline, ligesom vi i hele processen ønsker at inkludere dig, så du altid føler dig tryg ved os. Virksomheden holder til i Aars, hvorfra vi servicerer vores kunder i en radius af cirka 50 kilometer. Tænker du, at vi er de rette til at udføre dit kommende byggeprojekt, og har du måske allerede en opgave på tegnebrættet, skal du altid være velkommen til at kontakte os, sammen finder vi frem til den rette løsning for dig.

0anbefalinger

Ascanius Byg

Ascanius Byg

2900

Står du overfor en renovation af dit hus og mangler kompetente fagfolk til at varetage opgaven - så skal du kontakte Ascanius Byg IVS. Vi er dit professionelle tømrerfirma i Hjørring, og vi kan hjælpe kunder til holdbare kvalitetsløsninger hver gang.Mit navn er Anders Ascanius, og jeg oprettede i 2018 mit firma for at hjælpe kunder nemt og sikkert igennem deres byggeproces. Visionen for firmaet er, at alle skal have mulighed for at bestille en dygtig fagmand, der altid leverer et veludført stykke arbejde. Det sikrer vi ved altid at holde os opdateret på, hvad der sker i branchen inden for blandt andet nye materialer og løsninger.Hos Ascanius tilbyder vi:Montering af døre, vinduer og køkkener Gulvlægning samt reparation af trægulve Taglægning med bl.a. betontegl, lertegl, naturskifer og bølgeeternit Tagkviste og tagrender Isolering med batts Tilbygninger, udestuer, ombygninger og nybygDansk Byggeri er din garantiFor at skabe ekstra tryghed i forhold til vores firma har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, som dækker vores kunder gennem Byg Garanti. Vi leverer altid et veludført resultat, men vi ved også, at mange kunder desværre også har dårlige erfaringer med byggesjusk. Med vores medlemskab og vores garanti for fagligt stærkt håndværk, er du dækket godt ind under dit byggeprojekt.Lad os høre mere om dit byggeprojektDu finder Ascanius Byg IVS i Hjørring, hvorfra vi kører ud til kunder i næsten hele landet. Har du lyst til at modtage et uforpligtende tilbud på dit projekt, så kontakt os og lad os høre mere om dine boligdrømme.Vi glæder os allerede!

0anbefalinger

Salomonsen Byg ApS

Salomonsen Byg ApS

6200

Salomonsen Byg- alt i tømrer- og snedkerarbejdeSalomonsen Byg består af os, Klaus og Rasmus Salomonsen. Vi grundlagde firmaet i 2016 på baggrund af et ønske om at kunne give vores kunder en førsteklasses kundeservice og altid levere et godt kvalitetshåndværk. Tilsammen har vi flere års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, og vi udfører arbejde for underentreprenører såvel som privatpersoner. Fra virksomhedsadressen i Aabenraa, kører vi ud til hele Sønderjylland og gerne til resten af Danmark.Salomonsen Byg tilbyder:Alt inden for tømrerfagetAlt inden for snedkerfagetArbejdsglæde og en god oplevelseVælger du Salomonsen Byg som din samarbejdspartner, får du vores fulde dedikation og opmærksomhed. Vi elsker vores arbejde, og stræber efter at give dig en god oplevelse og skabe fantastiske resultater, hvor det håndværksmæssige er i top. Vores udgangspunkt er at etablere en god kontakt med dig som kunde, således at du og os, som fagpersoner, har klare linjer om dine ønsker for projektet. Det skal være sådan, at du er tilfreds og ikke tøver med at kontakte os i fremtiden eller anbefale os til andre. Går du og planlægger et større projekt, kan du trygt kontakte os, da vi har flere samarbejdsaftaler med lokale virksomheder, og derfor kan vi hurtigt få flere hænder ombord.Kontakt os for en snak om dit projekt, så kommer vi på besøg og udformer derefter et uforpligtende tilbud.

0anbefalinger

ATS-Byg ApS

ATS-Byg ApS

8930

Leder du efter kompetente fagmænd til at udføre dit tømrerarbejde, så er du kommet til den rigtige profil. Med mere end 35 år i branchen er jeg, Carsten Møller, mere end rutineret i alle typer af opgaver inden for faget, og jeg er sikker på, jeg også kan finde en løsning, der opfylder dine ønsker og behov.Cembrit MesterHar du brug for en dygtig fagmand til at rådgive dig omkring Cembrits mange produkter, så tilbyder vi også en Cembrit Mester. En håndværker, der er Cembrit Mester, er særligt uddannet inden for Cembrits produkter og er altid opdateret med den nyeste viden i branchen. Det garanterer vores kunder et holdbart resultat.Hos ATS-Byg ApS kan vi bl.a. hjælpe dig med:Taglægning Isolering Facaderenovering Montering af døre, vinduer og køkkener GulvlægningFor os findes der ingen opgaver, der er for store, for små eller for vanskelige. Vi løser alle opgaver og går altid til arbejdet med et smil. Vi tror på, at der kommer de bedste resultater, når vi som fagmænd samarbejder med vores kunder. Derfor bruger vi altid meget tid i den indledende fase på at forventningsafstemme og vende de muligheder, der findes for at løse opgaven. Vores arbejdet bliver udført til fornuftige priser, og hos os får du altid en fast pris!ATS-Byg ApS er din garanti for høj kvalitetNår du hyrer os til at udføre arbejdet, kan du være sikker på, at kvaliteten er i fokus. Vi udfører kun arbejde, vi kan stå inde for. Det garanterer, at vores kunder altid får det bedste resultat, som er uden fejl og mangler - vi laver nemlig arbejdet korrekt første gang!Vi er medlem af Dansk HåndværkFor at give en ekstra garanti og tryghed for vores kunder, har vi valgt at melde os ind i Dansk Håndværk. Et medlemskab hos Dansk Håndværk sikrer vores kunder mod fejl og mangler gennem Hånværker Garanti, som udbedrer skader og mangler for op til 150.000 kr. Vi har aldrig haft brug for vores garantiordning, da vi udfører arbejdet korrekt fra starten, men vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder denne ekstra sikkerhed og garanti, der gør dem trygge i processen.Skal vi hjælpe med dine byggeopgaver?Har du lyst til at få kompetente fagmænd hjem til dig, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at rykke ud fra vores adresse i Randers. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på din opgaver, giver vi selvfølgelig også gerne vores kunder dette. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage så hurtigt, vi kan.Vi ser frem til at høre mere om dit byggeprojekt.

0anbefalinger

KAAAM VINDUER OG TØMRER

KAAAM VINDUER OG TØMRER

7790

Har du et boligprojekt, du søger kompetente fagmænd til at løse, som f.eks. et nyt køkken eller nye vinduer, så kontakt KAAAM VINDUER OG TØMRER og lad os hjælpe dig med at få løst opgaverne. Vi har mange års erfaring i branchen, som gør os til at sikkert valg, når du skal have løst dine opgaver.Hvem er KAAAM VINDUER OG TØMRER?Siden etableringen i 2019 har vi hos KAAAM VINDUER OG TØMRER hjulpet kunder med at få løst deres boligdrømme nemt, sikkert og professionelt. Vi har mange kompetencer inden for tømrerfaget og er derfor sikre på, vi også kan hjælpe dig med dine projekter.Vi mener, at de bedste løsninger skabes i et tæt samarbejde med vores kunder, hvor tillid og kommunikation er helt essentielt. Vi starter derfor altid et nyt samarbejde med at tage en god og dybtgående dialog, hvor vi kan gennemgå projektet og de ønsker og behov, du måtte have for resultatet.Hos KAAAM VINDUER OG TØMRER kan du få hjælp til:Montering af døre, vinduer og trapper Gulvlægning Køkkenmontage Taglægning Isolering Garager og carporte Renovering og saneringVi tilbyder altid råd og vejledning omkring dit byggeprojekt, så du har det bedste grundlag at træffe dine vigtige beslutninger ud fra. Vi kender til mange løsninger og mange typer af materialer og stiller derfor altid vores ekspertise til rådighed for vores kunder.Er du i tvivl om, hvilken løsninger der er den bedste for dig, giver vi også gerne vores bud på en løsning.Vil du have professionel hjælp?Har du lyst til at vide mere om de services, vi tilbyder, eller har du et projekt, du søger hjælp til, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at køre ud til dig fra vores adresse i Thyholm, og herfra hjælper vi kunder i både Midt- og Nordjylland. Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dine opgaver, kan du med fordel udfylde kontaktformularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.Vi ser frem til at høre fra dig.

0anbefalinger

Shoni.dk ApS

Shoni.dk ApS

8600

Hos Shoni.dk ApS er vi 6 fagligt stærke medarbejdere, der brænder for at gøre en forskel for vores kunder. Vi har mange kompetencer inden for flere brancher, og det gør os i stand til at udføre mange typer af opgaver i høj kvalitet. Vi kan stå for dit murer-, maler-, tømrer- og rengøringsarbejde, så når du bestiller os, har du kun brug for ét firma.Hvem er Shoni.dk ApS?Shoni.dk ApS blev etableret i 2018, men mange af vores dygtige fagmænd har 10 års erfaring bag sig. Vi bestræber os på at blive kundernes foretrukne firma, uanset hvilken faggruppe de søger hjælp fra. Med mange kompetente fagmænd samlet under ét tag er du som kunde altid sikret en god og faglig vejledning for alle repræsenterede brancher. Hos os behøver du ikke at bekymre dig om koordineringen af de forskellige faggrupper og om den nyeste information vedr. byggeriet når ud til de forskellige fagmænd. Med et sammentømret team er du nemlig i trygge hænder.Hos Shoni.dk ApS kan du få hjælp til:Isolering Fliser og klinker Hul i bærende væg inkl. beregninger Nybyg Døre, vinduer og køkkenmontage Snedkeropgaver Ejendomsservice, rengøring og vinduespudsning Maleropgaver inde og udeVores kompetencer er mange, og dette er derfor kun et lille udsnit af de mange typer af opgaver. Finder du ikke præcis det, du søger, på listen, skal du ikke fortvivle. Kontakt os og lad os sammen få en faglig snak om hvad der skal til for at løse dine opgaver.Skal vi tage et kig på dit byggeprojekt?Du finder Shoni.dk APS i Silkeborg, og her står vi klar til at rykke ud, når du har brug for det. Har du lyst til at vide mere om vores services, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.Vi ser frem til at høre fra dig.

0anbefalinger

Mester Jakob Tømrer & Snedker APS

Mester Jakob Tømrer & Snedker APS

6800

Har du brug for dygtige fagmænd til at varetage dine tømreropgaver, hvor kvalitet og kundeservice bliver prioriteret, så har du fundet den helt rigtige profil. På trods af at firmaet er forholdsvis nyt, har jeg, Jakob Hansen, mere end 15 års erfaring i branchen. Jeg er derfor godt rutineret inden for mange opgaver og garanterer derfor, at jeg også kan finde en løsning på dine projekter.Vi passer på dit hjemNår vi indgår i et samarbejde med kunder, tager vi altid størst muligt hensyn til vores kunder. Det gør vi ved at være fleksible, overholde alle indgåede aftaler, hvad enten der er tale om budget, mødetider eller datoen for det færdige projekt, og have ryddelige pladser. Vi ved, at vi arbejder i folks private boliger og derfor passer vi selvfølgelig på og behandler det, som var det vores eget. Dit hjem er derfor i trygge hænder, når du vælger Mester Jakob Tømrer & Snedker IVS til at varetage opgaven.Hos Mester Jakob Tømrer & Snedker IVS kan du få hjælp til:Facaderenovering Renovering af døre og vinduer Montering af døre, vinduer og køkkener Altaner og balkoner Bad og toilet Tilbygninger, udestuer og nybyg Taglægning Meget mereVi udfører altid vores arbejde i højt humør og med et smil på læben. Det er vigtigt for os at få skabt et godt samarbejde med vores kunder, da de bedste resultater kommer af en god dialog samt løbende opfølgninger vedrørende projektet.Har du brug for en erfaren tømrer eller snedker?Står du over for et byggeprojekt, hvor du mangler en kompetent fagmand, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står klar til at hjælpe vores kunder, og fra vores adresse i Varde kører vi ud til kunder i det meste af Jylland. Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, står vores kompetente fagfolk også klar til at hjælpe bedst muligt. Udfyld kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage hurtigst muligt.Vi glæder os til at høre fra dig!

Få op til 3 gratis tilbud fra håndværkere

Du får svar indenfor kort til

Vi kvalitetssikrer opgavens detaljer

Send os en simpel beskrivelse af din byggeopgave

Træsommerhus i 3220 Tisvildeleje ønskes forlænget med ca. 3,5 m og 5 m i bredden, skal alene bruges til soveværelser. Der er skråt tag med teglsten og der skal opvarmes med el-varme. Skal udføres i august 2019.

Seneste anbefalinger

  • craftman dark Her kan du gemme dine foretrukne lokale håndværker
  • house-coin Indstast din adresse og se hvor meget din bolig er værd
  • gallery dark icon Gem inspirende byggeprojekter fra andre boligejere
Opret en gratis profil nu Jeg har allerede en profil - login her
Håndværker.dk logo

Håndværker.dk bruger cookies

For at forbedre brugervenligheden af vores website, bruger vi egne cookies og cookies fra tredjeparter. Disse cookies har til formål at understøtte tre overordnede formål på hjemmesiden som er funktionalitet, statistik og marketing.

${options ? "Skjul indstillinger" : "Vis indstillinger"}

Send os din opgave
Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Få op til 3 uforpligtende tilbud på din opgave

Send os din opgave

Skriv dine oplysninger her
Besked
emarket
Tilmeld dig håndværker.dks nyhedsbrev Accepter betingelser
Vedhæft billeder Send