Kunde billede

Anonym

August 2012


Professionel dialog i salgsfasen. Men der var ikke ryddet op efter opgaven, og der var mangler. Mangler ventes dog rettet efter en positiv dialog. Den del af arbejdet, der var udført, var af en god kv
Læs mere  

Entreprenør v/ Michael Wittrup

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Anonym

August 2012

4,0/5

Professionel dialog i salgsfasen. Men der var ikke ryddet op efter opg Læs mere  

Entreprenør v/ Michael Wittrup

Vestjysk Entreprenørforretning

- Din entreprenør i Midt- og Vestjylland


Hos Vestjysk Entreprenørforretning sætter vi en ære i at udføre entreprenørarbejde for dig. Vi har hovedsæde i Vildbjerg, men kan være behjælpelig med at løse din opgave i Midt- og Vestjylland. Vi kan blandt andet hjælpe med arbejde indenfor følgende områder.


- Jord

- Kloak

- Belægning & anlæg

- Nedbrydning


Hvis du er i tvivl om det arbejde, du skal have klaret, hører under ovenstående, skal du altid være velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak og sammen finde ud af, om vi kan løse din problemstilling.


Specialister i jordarbejde

Vi er i virksomheden særligt specialiserede i jordarbejde og kan udføre alle former for arbejde lige fra udgravning til terrænregulering.


Fokus på kvalitet

Virksomheden er grundlagt i 2018 og består lige nu af i alt tre medarbejdere. Sammen tilstræber vi at levere et veludført arbejde, hvor fokus har været på kvalitet. Vi ønsker at inkludere dig i processen, da dine idéer og visioner er afgørende for, at slutproduktet lever op til dine krav og forventninger.


Vi har et stort ønske om at imødekomme vores kunders behov og værdsætter nye udfordringer i vores dagligdag. Du skal derfor altid være velkomme til at kontakte os helt uforpligtende for information og vejledning.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme