Kunde billede

linda

Marts 2019

ny treasse
jeg syntes at de priser han komme med fra håndværker.dk ikke rimelige og tilmed siger han at han har fået at vide at det er prisen jeg har sagt ja til dette er ikke okay
Læs mere  

Entreprenør og Haveservice

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

linda

Marts 2019

0,5/5
ny treasse
jeg syntes at de priser han komme med fra håndværker.dk ikke rimelige Læs mere  

Entreprenør og Haveservice

Ønsker du hjælp til udførelsen af din drømmehave, og har du ikke selv muligheden eller evnerne til at udføre dem, så kontakt Entreprenør og Haveservice og få kompetent service og rådgivning fra en fagmand.

 

Vi leverer kvalitet

Når du ikke vil gå på kompromis med resultatet og forventer, at tingene bliver udført korrekt første gang, så lad Entreprenør og Haveservice udføre opgaven. Vi er to kompetente fagmænd, der ved, hvad der rør sig i branchen, og har kendskab til mange fagområder og opgaver, der gør, at vi kan tilbyde vores kunder præcis det, de søger. Vi benytter os udelukkende af gode materialer, der giver holdbare løsninger og flotte resultater, du vil sætte pris på. Vi arbejder altid hårdt på at indfri dine ønsker og behov og afslutter derfor aldrig en opgave, før du siger, du er glad og tilfreds. På den måde sikrer vi, at vi altid har glade kunder.


 

Hos os kan du få hjælp til:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brosten og kantsten
  • Grubning, planering og græssåning
  • Opbygning af støttemure
  • Rullegræs
  • Træfældning og stubfræsning
  • Vedligeholdelse af have
  • Ejendomsservice
  • Rengøring

 

Vi har mange kompetencer inden for vores felt, så har du brug for hjælp til andre opgaver, er du velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde en løsning. Vi står altid klar til at rådgive og hjælpe vores kunder godt på vej, så de kan få deres boligprojekt løst på bedst mulig vis. Kender vi ikke løsningen på projektet, arbejder vi hårdt på at finde den, og vi giver selvfølgelig ikke op, før vi har løsningen og et færdigt resultat.

 

Vil du i gang med drømmeprojekt?

Kan du heller ikke vente med at komme i gang med at få udført dine opgaver, så kontakt Entreprenør og Haveservice. Vi står klar til at rykke ud, når du har brug for det. Du finder os i Svenstrup, og herfra kører vi til kunder mellem Randers og Aalborg og også gerne hjem til dig. Vi tilbyder alle vores kunder et gratis og uforpligtende tilbud på deres opgaver. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme