Entreprenør og anlægsservice IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Entreprenør og anlægsservice IVS

Entreprenør og anlægsservice IVS er et nyetableret firma fra 2019, der beskæftiger sig med etableringen af nye grønne og grå anlæg. Vores professionelle fagmænd besidder alle en lang erfaring, og vi er derfor godt rutineret i de fleste opgaver. Vi går højt op i at levere kvalitetsløsninger og benytter os derfor udelukkende af kvaliltetsmaterialer, så vores kunder kan få et godt og holdbart resultat. Har du et projekt, du søger hjælp til udførelsen af, så kontakt Entreprenør og anlægsservice IVS og lad os høre om dit haveprojekt.  

 

Hvem er Entreprenør og anlægsservice IVS?

Vi er et ungt og friskt team, der ikke er bange for at tage fat og få løst de opgaver, du måtte have i din have eller andet udeareal. Vi besidder alle mange kompetencer og har kreative evner, der kan give vores kunder mulighed for en unik løsning med et personligt præg. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse med de løsninger, vi tilbyder, og derfor afslutter vi aldrig en opgave, før vores kunder fortæller, de er glade og tilfredse. 

 

Hos Entreprenør og anlægsservice IVS kan vi bl.a. være behjælpelige med:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brolægning med brosten og kantsten 
  • Gartnerrådgivning og beplantning 
  • Grubning, planering og græssåning 
  • Opsætning af hegn 
  • Opbygning af støttemure
  • Rullegræs
  • Snerydning og saltning 
  • Topkapning og beskæring 
  • Træfældning og stubfræsning 

 

Vi har stor erfaring med både store og små haveprojekter og står derfor til rådighed uanset hvilken type af haveprojekt. Kunne du tænke dig at få udarbejdet et gratis og uforpligtende tilbud på dit projekt, så står vi selvfølgelig også til rådighed for dette. 

 

Vil du samarbejde med Entreprenør og anlægsservice IVS?

Hvis du ønsker at få gjort noget ved din have, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du skal blot udfylde få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan, med svar på din henvendelse.

 

Du finder os i Spjald, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Ringkøbing, Herning og Holstebro, og også gerne hjem til dig.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme