Entreprenør Martin Kjeldsen Kjær

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Entreprenør Martin Kjeldsen Kjær

Vi er specialiseret i beton- og støbeopgaver, og du kan derfor altid få hjælp til dine byggeprojekter, når du beder Entreprenør Martin Kjeldsen Kjær om at varetage opgaverne. Vi sætter en høj standard for os selv, så vores kunder altid kan forvente kvalitetsløsninger og en service, der er i top.

 

Kunderne er i fokus

For Entreprenør Martin Kjeldsen Kjær er det kunderne der er i fokus. Vi går gerne langt for at imødekomme de ønsker og behov, vores kunder måtte have, så de kan få løst deres opgaver. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge i beslutningen om at lade os varetage opgaverne, og derfor gør vi alt for at være til rådighed og imødekommende, når vores kunder har brug for os. Vi tilbyder råd og vejledning både før og under byggeriet, og hvis du har spørgsmål efter, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

 

Hos Entreprenør Martin Kjeldsen Kjær kan du få hjælp til:

  • Belægning med betonfliser, skærver og stabilgrus
  • Brosten og kantsten
  • Grubning, planering og græssåning
  • Fundament
  • Jord-, beton- og gravearbejde
  • Udgravning af kælder
  • Dræn
  • Minirensningsanlæg
  • Nedrivning


 

Hos Entreprenør Martin Kjeldsen Kjær har vi valgt at melde os ind i Danske Kloakmestre. Det har vi valgt, fordi de stiller en garantiordning til rådighed for vores kunder. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at gøre brug af garantiordningen, da vi altid udfører arbejdet korrekt første gang, men vi er glade for at kunne stille garantien, så vores kunder kan være trygge.

 

Skal tage en uforpligtende snak?

Har du spørgsmål til nogle af vores services, er du interesseret i en god og faglig dialog og måske et uforpligtende tilbud på dine opgaver, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Udfyld formularen her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

 

Du finder Entreprenør Martin Kjeldsen Kjær i Hundslund, og herfra dækker vi store dele af Midtjylland.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme