Entreprenør Bs Kristiansen

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Entreprenør Bs Kristiansen

Hos Entreprenør BS Kristiansen har vi i mere end 25 år hjulpet private og erhverv med deres boligprojekter. Med så mange års erfaring har vi prøvet lidt af hvert, og der er derfor ikke en opgave, vi ikke kan klare.

 

Hvem er vi?

Mit navn er Brian Svith Kristiansen, jeg er autoriseret kloakmester og manden bag firmaet. Når man som jeg lægger navn til firmaet, er det utrolig vigtigt, at navnet bliver forbundet med noget positivt - det vil sige et godt stykke håndværk. Mine medarbejdere har alle været i byggebranchen i mange år, nogle op til 40 år, og du er derfor garanteret et godt resultat, når du vælger os. Når man som vi har været i vores respektive fag i mange år, er der ikke en opgave, vi ikke har set før, men derfor holder vi også stadig fuldt opdateret med nye tendenser og materialer, der kommer på markedet.


 

Vi kan bl.a. hjælpe vores kunder med:

 

  • Kloak
  • Jord- og betonarbejde
  • Belægning
  • Sokler
  • Fjernvarme
  • Omfangsdræn

 

Vi står klar til at hjælpe

Vores virksomhed har base i Ørum på Djursland, tæt på både Århus og Randers, som vi primært arbejder ud fra. Vi dækker dog langt bredere, hvis vores kunder skulle have brug for det. Hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud eller har spørgsmål til nogle af vores services, er du velkommen til at kontakte os. Entreprenør BS Kristiansen og medarbejdere står klar til at rådgive og hjælpe dig bedst muligt.

 

Husk vi er medlem af Dansk Byggeri, der sikrer, at du som kunde får kvalitetsarbejde i en meget høj standard.

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme