Engholm Entreprenør

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Engholm Entreprenør

Engholm Entreprenør

- din entreprenør i Ebeltoft og omegn


Hos Engholm Entreprenør er vi særligt specialiserede inden for betonarbejde - men vi udfører selvfølgelig også andet entreprenørarbejde såsom kloak- og anlægsarbejde. Vi er et firma med otte ansatte, som har hovedsæde i Ebeltoft. Herfra kører vi ud til opgaver i det meste af Midtjylland, Østjylland og Djursland.


Vi tilbyder blandt andet:


  •  Betonarbejde
  •  Støbning af fundament
  •  Kloak
  •  Regnvandsseparering
  •  Anlægsarbejde


Kvalitetssikring

Kvalitetssikring er et vigtigt element, når man arbejder med kloak og beton, så man kan forebygge skader og undgå svigt. Med en god omgang kvalitetssikring er både entreprenør og du som kunde sikker på, at kvaliteten er i orden. Vi gør meget ud af, at vores entreprenør- og kloakarbejde overholder den gældende lovgivning, og derfor lægger vi også en dyd i at kvalitetssikre vores arbejde.


Entreprenøren til større projekter

Hos Engholm Entreprenør laver vi de fleste ting inden for entreprenørarbejde, herunder kloaker, støbning af fundamenter og anlægsarbejde. Med vores otte ansatte og store erfaring i branchen har vi stor ekspertise i, hvordan man som entreprenør skal gå til værks med et givent byggeprojekt. Tøv ikke med at ringe til os, så vi sammen kan finde en løsning på, hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit næste projekt.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme