Enfa ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


Enfa ApS

Enfa ApS er dit lokale murerfirma i Vejle, som beskæftiger sig med alt inden for murerbranchen. Vi blev etableret i 2016, men med os har vi mere end 30 års erfaring. Dette sætter os i stand til at varetage og løse de opgaver, vores kunder måtte stille os over for. Vi går ikke på kompromis med udførelsen af vores arbejde, og derfor kender vores kunder os på den altid høje kvalitet og gode service.

 

Vi arbejder hårdt på at indfri dine ønsker

Når du samarbejder med Enfa ApS, tilpasser vi altid vores løsninger til de krav og ønsker, du har. Vi holder os løbende opdateret om nye materialer og metoder i branchen, så vi altid kan efterkomme vores kunders ønsker. Det er vigtigt for os, at vores kunder får den løsning, de efterspørger, så de får afsluttet deres projekt på bedst mulig vis.  Vores mange år i branchen har gjort os rutineret i mange typer af opgaver, men vi nyder også en god udfordring, hvor arbejdet ikke altid er lige til. Det er med til at udvikle og gøre os til endnu bedre fagmænd. Uanset hvilken mureropgave du søger løst, så er vi sikre på, at vi kan finde en løsning, der lever op til dine forventninger.

 

Hos Enfa ApS kan du få hjælp til:

  • Facaderenovering
  • Kalkning
  • Reparation af sætningsskader
  • Renovering og sanering
  • Hul i bærende væg inkl. beregninger
  • Støbning af gulv med gulvvarme
  • Støbning af isokern
  • Fliser og klinker

 

P.t. er vi 6 faste murere, som alle er ansat på baggrund af deres mange kompetencer. Vi sørger selvfølgelig altid for, at det arbejde, vi udfører, er kvalitetsmæssigt i orden, men som en ekstra garanti har vi valgt at melde os ind i Dansk Byggeri, der dækker ved fejl og mangler for op til 150.000 kroner. Det mener vi giver vores kunder den nødvendige tryghed, der skal til for et godt samarbejde.

 

Kontakt Enfa ApS hvis du ønsker at modtage et uforpligtende tilbud på din opgave

Har du spørgsmål til nogle af vores services, ønsker du en faglig dialog omkring dit projekt eller måske et uforpligtende tilbud på din opgave, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt som muligt.

 

Du finder Enfa ApS i Vejle, og herfra kører vi til kunder i bl.a. Fredericia, Horsens og Grindsted.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme