eMx-Byg.dk

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

eMx-Byg.dk

Står du med et projekt i dit hjem, og har du brug for en dygtig tømrer til at hjælpe dig med udførelsen, så kontakt eMx-Byg.dk. Vi er et nystartet firma, men bag os har vi mere end 20 års erfaring, der gør os til en erfaren og sikker virksomhed, når du skal have løst dine boligprojekter. Søger du hjælp til udførelsen af dine opgaver, så tøv ikke med at kontakte os, men gør det allerede i dag.

 

Vi sørger for at løse dine behov 

Hos eMx-Byg.dk ønsker vi at indfri vores kunders forventninger til deres byggeri. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores kunders opgaver, hvor vi lytter til de tanker og overvejelser, de har haft i forbindelse med byggeriet. Vi ønsker at give vores kunder den nødvendige vejledning og rådgivning, og derfor står vi altid til rådighed gennem hele vores samarbejde,når vores kunder har brug for det. Vores fornemste opgave er at imødekomme vores kunders tilfredshed,og derfor vil du altid blive mødt af professionelle og dygtige tømrere.

 

Hos eMx-Byg.dk kan du få hjælp til:

  • Facaderenovering 
  • Renovering og montering af døre og vinduer 
  • Forsatsvinduer 
  • Fugeteknikeropgaver
  • Køkkenmontage 
  • Legepladser
  • Snedkeropgaver
  • Lægning og reparation af trægulve
  • Terrasser 

 

Vi kan hjælpe ved både større og mindre projekter og tilbyder altid vores løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi afslutter aldrig vores arbejde, før vores kunder er glade og tilfredse, så vi er sikre på,at vores kunders ønsker bliver opfyldt. 

 

Få renoveret din bolig med hjælp fra eMx-Byg.dk

Hvis du ønsker at få de flotte resultater i din bolig, så kontakt eMx-Byg.dk og lad vores dygtige tømrere varetage din opgave. Alt, du behøver at gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Du finder os på Frederiksberg, og herfra kører vi til kunder på bl.a. Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, i Valby, Hellerup og resten af Storkøbenhavn.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme