Kunde billede

Mads Meyer-DIssing

Oktober 2019

Nyt køkken
Vi skulle have revet vores gamle køkken ned og opsat nyt. Da vi havde valgt vores nye køkken var det vigtigt for os at det stod snorlige, hvorfor vi valgte at engagere en håndværker og valget faldt p
Læs mere  

Kunde billede

Nina

Oktober 2019

Nyt tag
Vi fik i sommeren 2019 lagt nyt tag, der blev lægtet samt udført opretning. Arbejdet blev udført nøjagtig efter aftale, uden fejl og mangler og indenfor aftalt tid. Det er et godt og professionelt res
Læs mere  

Kunde billede

Morten Christensen

Oktober 2019

Træterrasse og havedør
God professionel tilgang til opgaven. God kommunikation hele vejen igennem forløbet. Fantastisk resultat. Vi er meget tilfredse.
Læs mere  

eMx-Byg.dk

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

3 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Mads Meyer-DIssing

Oktober 2019

5,0/5
Nyt køkken
Vi skulle have revet vores gamle køkken ned og opsat nyt. Da vi havde Læs mere  
Kunde billede

Nina

Oktober 2019

5,0/5
Nyt tag
Vi fik i sommeren 2019 lagt nyt tag, der blev lægtet samt udført opret Læs mere  
Kunde billede

Morten Christensen

Oktober 2019

5,0/5
Træterrasse og havedør
God professionel tilgang til opgaven. God kommunikation hele vejen ige Læs mere  

eMx-Byg.dk

Står du med et projekt i dit hjem, og har du brug for en dygtig tømrer til at hjælpe dig med udførelsen, så kontakt eMx-Byg.dk. Vi er et nystartet firma, men bag os har vi mere end 20 års erfaring, der gør os til en erfaren og sikker virksomhed, når du skal have løst dine boligprojekter. Søger du hjælp til udførelsen af dine opgaver, så tøv ikke med at kontakte os, men gør det allerede i dag.

 

Vi sørger for at løse dine behov 

Hos eMx-Byg.dk ønsker vi at indfri vores kunders forventninger til deres byggeri. Derfor sætter vi os altid grundigt ind i vores kunders opgaver, hvor vi lytter til de tanker og overvejelser, de har haft i forbindelse med byggeriet. Vi ønsker at give vores kunder den nødvendige vejledning og rådgivning, og derfor står vi altid til rådighed gennem hele vores samarbejde,når vores kunder har brug for det. Vores fornemste opgave er at imødekomme vores kunders tilfredshed,og derfor vil du altid blive mødt af professionelle og dygtige tømrere.

 

Hos eMx-Byg.dk kan du få hjælp til:

  • Facaderenovering 
  • Renovering og montering af døre og vinduer 
  • Forsatsvinduer 
  • Fugeteknikeropgaver
  • Køkkenmontage 
  • Legepladser
  • Snedkeropgaver
  • Lægning og reparation af trægulve
  • Terrasser 

 

Vi kan hjælpe ved både større og mindre projekter og tilbyder altid vores løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi afslutter aldrig vores arbejde, før vores kunder er glade og tilfredse, så vi er sikre på,at vores kunders ønsker bliver opfyldt. 

 

Få renoveret din bolig med hjælp fra eMx-Byg.dk

Hvis du ønsker at få de flotte resultater i din bolig, så kontakt eMx-Byg.dk og lad vores dygtige tømrere varetage din opgave. Alt, du behøver at gøre, er at indtaste få oplysninger i vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage så hurtigt, vi kan. 

 

Du finder os på Frederiksberg, og herfra kører vi til kunder på bl.a. Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, i Valby, Hellerup og resten af Storkøbenhavn.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme