Kunde billede

Ieva Bell Ose

Oktober 2017

Et togkupé-projekt på KØS
På museet skulle vi have genskabt et togkupé som kunstinstallation på kort tid i samarbejde med kunstnerens assistent.
Læs mere  

Elverhøjbyg

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Ieva Bell Ose

Oktober 2017

5,0/5
Et togkupé-projekt på KØS
På museet skulle vi have genskabt et togkupé som kunstinstallation på Læs mere  

Elverhøjbyg

Elverhøjbyg
- alsidighed og individuelle løsninger

Med over 20 år bag mig som selvstændig og endnu flere års erfaring som bygningssnedker, kan du med ro i sindet hyre mig til din byggeopgave. Jeg klarer både alle gængse tømrer- og snedkeropgaver samt de mere specielle opgaver, hvis du eksempelvis vil have et skab indbygget i stuen eller har brug for en præcis kopi af en fodliste, der passer ind i sammenhængen.

Rådgivning på dine præmisser
Allan Pedersen er navnet, og mine mange år som selvstændig har givet mig en god fornemmelse for, hvordan jeg bedst hjælper den enkelte kunde. Har du en pakkeklar løsning, det handler om at få gjort til virkelighed, eller har du blot en vag idé om, hvad du vil have? Det er to meget forskellige scenarier, der kræver meget forskellig rådgivning og samarbejde. Jeg sporer mig hurtigt ind på, hvor du står, og hvordan jeg bedst kan hjælpe.

Jeg tilbyder blandt andet:
• Alt inden for tømrer- og snedkerfaget
• Personlig og specifik rådgivning
• Specialopgaver på mål
• Eget snedkerværksted
• Specialindretning

Samme person hele vejen igennem
Jeg arbejder som oftest alene, og kan godt lide at være min egen herre. Det er rart at kunne følge det, man starter, til dørs, og samtidig giver det en særlig gensidig tillid, når man har at gøre med samme person hele vejen igennem.

Skræddersyede løsninger
Det er lidt det samme, der gør sig gældende, når jeg skaber skræddersyede løsninger på mit værksted. Her kan du eksempelvis få en bordplade netop som du vil have, eller jeg kan genskabe paneler og lister lig dem, du har i forvejen.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme