Kunde billede

Samantha

Maj 2018

Køkkenmontering
Vi skulle have monteret et nyt køkken, som senere viste sig at være en lettere udfordrende opgave grundet forsinket levering af enkelte dele. Men Martin udviste en utrolig god service og fleksibilitet
Læs mere  

Elkjær Tømrerentreprise IVS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Samantha

Maj 2018

5,0/5
Køkkenmontering
Vi skulle have monteret et nyt køkken, som senere viste sig at være en Læs mere  

Elkjær Tømrerentreprise IVS

Elkjær Tømrerentreprise IVS
- med grundighed kommer man længst

Det er når jeg får tiden og muligheden for at gå op detaljerne, at det bliver rigtig sjovt at være tømrer. Ordentligt håndværk er ikke noget, der færdiggøres i hastværk fem minutter i fyraften. Ordenligt håndværk tager den tid, det tager, for det handler om at være kritisk, grundig og ikke at springe over, hvor gærdet er lavest.

På min måde
Mit navn er Martin, og det er sådan, jeg arbejder. Og det er for at kunne få lov at arbejde således, at jeg har valgt at blive selvstændig, da jeg derved selv kan bestemme, hvornår noget er godt nok. Mit speciale er de mindre til mellemstore tømreropgaver. Det kunne eksempelvis være:

• Opsætning af gipsvægge
• Vinduesudskiftninger
• Facadebeklædninger i træ eller skiffer
• Tagarbejde
• Gulvlægning
• Køkkenmontering
• Almindeligt montagearbejde

Efter dine ønsker…
Du kan forvente at blive mødt af en venlig og imødekommende håndværker, der lytter til dine ønsker. Jeg tager udgangspunkt i dine idéer og fortæller så, hvordan jeg tænker, at det laves bedst muligt. Og hvis jeg ikke er helt sikker på, om jeg kan udføre arbejdet tilfredsstillende, så siger jeg hellere nej tak til opgaven. Jeg laver ikke noget, jeg ikke kan stå inde for.

Jeg dækker mere eller mindre hele Sjælland, og du skal blot ringe, hvis du ønsker at jeg kigger forbi og giver et tilbud på din opgave.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme