Elite Gulve ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Elite Gulve ApS

Elite Gulve ApS

- sørger for nyt liv til dine gamle gulve


Trænger dine gulve til nyt liv, kan vi hos Elite Gulve ApS være behjælpelige til hver en tid. Lige nu er vi tre mand, som holder til i Farum, hvorfra vi på bedste vis ønsker at levere smukke og unikke løsninger, som du kan være glad for mange år ud i fremtiden.


Vi kan blandt andet lave følgende opgaver:


  • Gulvafslibning
  • Gulvbehandling
  • Lakering
  • Slibning
  • Ludbehandling
  • Sæbebehandling

Tænker du, at vi er de rette til at løse dit næste projekt, kan du altid give os et uforpligtende opkald. Sammen kan vi tale om opgaven, herunder idéer, proces samt hvor lang tid vi forventer, at arbejdet vil komme til at tage.


Kvalitet til konkurrencedygtige priser

Elite Gulve ApS har fokus på kvalitet og leverer altid flotte resultater. Skulle der mod forventning være dele af opgaven, som du ikke er fuldt ud tilfreds med, kommer vi naturligvis tilbage og retter op, indtil det fremstår præcis, som du ønsker. Samtidig har vi over 20 års erfaring, hvilket gør os i stand til at lave arbejde til konkurrencedygtige priser.


Skal dit gulv friskes op, så kontakt os allerede i dag for en samtale.


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme