El-Val

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

El-Val

Hos El-Val løser vi store som små elopgaver for private og erhvervskunder og sætter en ære i veludført arbejde. Vores primære mål er at have glade og tilfredse kunder, der værdsætter det arbejde, vi har udført for dem. Står du over for en opgave, hvor du har brug for en professionel og autoriseret elinstallatør, er du mere end velkommen til at kontakte os.   

 

Vi følger udviklingen

Vi bestræber os på at være kundernes foretrukne elektriker, og derfor sørger vi altid for at holde os opdateret om, hvad der sker i branchen. På den måde er vi altid sikre på, vi kan imødekomme vores kunders behov, uanset hvilken type opgave der er tale om.

 

For at finde den bedste løsning for vores kunder starter vi altid med at have en god og indledende dialog, hvor vi taler om de forventninger og krav, der er til resultatet. Det er vigtigt for os at skabe en tæt forbindelse til vores kunder, da vi mener, det er gennem løbende dialog, at de bedste resultater bliver skabt.

 

Hos El-Val kan du få hjælp til varetagelsen af:

  • Alarmsystemer og sikringer
  • Data og TV
  • Eltjek og eftersyn
  • Tilslutning af solcellepaneler
  • Varmepumpe og genindvindingsanlæg
  • Vindmøller

 

Hos El-Val mener vi, at det skal være så enkelt og ligetil at være kunde. Du vil derfor blive mødt af dygtige fagmænd, der imødekommer vores kunders ønsker og behov. Vi har mange kompetencer og er derfor sikre på, vi kan finde en løsning på den opgave, du står med. Vores løsninger bliver tilbudt til gode og konkurrencedygtige priser og altid i den bedste kvalitet.

 

Skal vi hjælpe dig med at løse dine elopgaver?

Lyder El-Val som din kommende samarbejdspartner, så tøv ikke med at kontakte os. Det eneste, du behøver at gøre, er at udfylde de få informationer i vores kontaktformular, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi kan.

 

Du finder El-Val på Frederiksberg, og herfra kører vi til kunder bl.a. i hele København, Valby og Roskilde.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 
Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme