EJENDOMSSELSKABET LØGUMKLOSTER APS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

EJENDOMSSELSKABET LØGUMKLOSTER APS

Ejendomsselskabet Løgumkloster

- vi udfører alt malerarbejde og renovering af facader


Trænger væggene i huset til en ny omgang maling, eller skal gulvet moderniseres? Vi hjælper dig gerne med alle former for malerprojekter og kan også tilbyde laminatgulve og renovering af facader.


Hos os kan du få løst opgaver inden for:


- Indendørsmaling

- Udendørsmaling

- Opsætning af tapet

- Opsætning af filt

- Gipsvægge

- Spartling

- Renovering af facader

- Gulvlægning i laminat


Ejendomsselskabet Løgumkloster er stiftet i 2001, og vi er i alt tre medarbejdere med mange års erfaring i branchen. Vi holder til i Løgumkloster og løser hovedsageligt opgaver i hele Sønderjylland og på Fyn, men vi tager også gerne turen længere væk. Vores kunder er både private med større eller mindre maleropgaver samt erhvervskunder med større projekter.


Vi lægger vægt på stor kundetilfredshed

Når vi afslutter en opgave hos en kunde, er det vigtigt for os, at vi afleverer et fejlfrit og flot resultat. Skulle det alligevel mod forventning ske, at vi har lavet en fejl, så kan du være sikker på, at vi altid vender hurtigt tilbage og fikser det. Hvis vores kunder ikke er tilfredse med vores arbejde, er vi heller ikke.


Lad os give dig et tilbud

Så hvis du går og drømmer om nogle nye farver på væggene i hjemmet, så kontakt os i dag. Vi kommer gerne på besøg og giver dig et uforpligtende tilbud på opgaven.

Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme