Kunde billede

Lasse Friis

Juni 2019

Ny bolig overtagelse
EH Boligsyn deltog i vores overtagelses forretning af et nybygget hus. De demonstrerede et fantastisk god viden om registrering og afklaring af fejl og mangler og kunne på en overbevisende måde, skabe
Læs mere  

EH Boligsyn ApS

Vi er glade for, at du har valgt at besøge vores profilside. Her kan du læse om vores firma og se billeder af projekter, vi har gennemført. Du kan også se, hvad vores kunder mener om os. Læs mere  

Garantiordninger og brancheforeninger


1 anbefalinger

Sådan bedømmes vi

Leverer kvalitetsarbejde

Overholder budgettet

Rydder godt op efter sig

Overholder aftaler

Er gode til at lytte til kunden

Vil du anbefale os?

Det siger vores kunder

Kunde billede

Lasse Friis

Juni 2019

4,7/5
Ny bolig overtagelse
EH Boligsyn deltog i vores overtagelses forretning af et nybygget hus. Læs mere  

EH Boligsyn ApS

Hos EH Boligsyn ApS tilbyder vi vores kunder, boligsyn, tilstands- og el.installationsrapporter samt energimærkninger, ved salg og køb af bolig.

Vi tilbyder vores kunder rådgivning i forbindelse med om og tilbygning som renovering af boliger.

Vi har mange års erfaring inden for vores felt, og vi er derfor i stand til at varetage de opgaver, vores kunder stiller os over for. Skal du købe, sælge, ombygge eller renoverer en bolig, så kontakt EH Boligsyn ApS og undgå ubehagelige overraskelser.


Hos EH Boligsyn ApS kan vi bl.a. hjælpe dig med:

  • Tilstandsrapport
  • El installationsrapport
  • Energimærkning
  • Energiberegninger
  • Termografering
  • Byggestyring
  • Kvalits-sikring
  • Rådgivning


Lad os hjælpe når du skal sælge bolig

Som sælger af en bolig er der mange ting, du skal have styr på. Du skal bl.a. have en tilstandsrapport, en el. installationsrapport og derudover skal boligen være forsynet med et gyldigt energimærke.

En tilstands- og elinstallationsrapport siger samlet set noget om boligens stand. Med disse to rapporter er det muligt at tegne en ejerskifteforsikring, der herefter fritager dig for de lovpligtige 10 år sælger ansvar.

Energimærkningen af boliger er lovpligtigt når boligen skal sælges. Energimærkningen skal derfor være udarbejdet ved salgs-annoncerings tidspunktet, og det er sælgers pligt at fremlægge et gyldigt energimærke inden boligen bliver sat til salg.

Det kan derfor altid en god ide at have en professionel samarbejdspartner ved din side. 


Lad os hjælpe når du skal købe bolig?

EH Boligsyn tilbyder køberrådgivning. Gennemgå boligens fysiske stand før den endelige købsaftale under-skrives.

Gennemgangen er en mulighed for at konsekvensvurderer indholdet af tilstandsrapporten, både vedligeholdelsesmæssigt og økonomisk.

Sammen ser vi på, og får overblik over boligens samlede stand, om der evt. er akutte tiltag der skal udbedres nu, eller om der er noget der kan afvente til almindelig vedligeholdelse.

EH Boligsyn tilbyder i forbindelse med gennemgangen og komme med prisoverslag til evt. udbedringer og/eller prisoverslag ved ønsker om evt. ændringer af boligen.


Lad os hjælpe når du skal bruge en professionel partner

EH Boligsyn har mere end 30 års erfaring fra byggebranchen, og har igennem uddannelser, kurser, praktisk erfaring mm. tilegnet stor faglig ekspertise og byggeteknisk erfaring.

Vi er derfor en stærk samarbejdspartner at have med, når du skal have undersøgt forholdene ved din bolig. Vi tilbyder vores ekspertise til gode og konkurrencedygtige priser og altid i den højeste kvalitet.
Vi rådgiver både bygherre, entreprenører og håndværksmestre.

Vil du i kontakt med os nemt og hurtigt, skal du blot udfylde vores kontaktformular her på siden, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Se firmaportræt

Finansiering af dit næste byggeprojekt?

Har du brug for et fordelagtigt lån til dit næste byggeprojekt? Håndværker.dk har ingået samarbejde med Resurs Bank for at hjælpe dig med at realisere din boligdrøm.
Beregn din delbetaling med det samme